Hoppa till innehåll
Nu söker vi på Lambertsson i Umeå dig som är elektriker med några års arbetslivserfarenhet och som trivs med en omväxlande vardag med mycket kundkontakt.

Om rollen

I rollen som elektriker jobbar du självständigt mot våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen. Tjänsten innefattar arbete inom installation och tillfällig-el, belysning, passersystem/larmanläggningar och klimat på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av el-centraler och annat el-materiel både ute hos kunder och inne på depån.

Om dig

Vi ser att du
  • har minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet inom el
  • är en person som trivs med eget ansvar och gillar att planera och strukturera dina dagar efter kundens behov.
  • är en lagspelare som har lätt för att skapa kontakt
  • gillar att ta till dig ny kunskap.
Du förväntas leverera service och kvalitet i ditt arbete och rollen ställer krav på ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att se vad som behöver göras och prioritera därefter.

B-körkort är ett krav och du behöver viss datavana.

Kontaktperson

Om du har frågor om tjänsten kontakta Stefan Nygren på stefan.nygren@lambertsson.com eller +46733376316

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Liknande jobb