Hoppa till innehåll
iTSBY Infrakonsulter logotyp

Platschef/blockchef mot betong till iTSBY Infrakonsulter!

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Emelie Steen
Email
Ansök nu
Nu söker iTSBY dig som vill ha en betydande roll inom framtida armerings- och betongprojekt i såväl stora som små entreprenader. Söker du ett arbete med en varierad vardag, stimulerande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Har du erfarenhet från betongentreprenad samt byggledning och vill ta nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med iTSBY en platschef inom betongentreprenad. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos iTSBY.

Tjänsten innehåller resor till stor del och därför är geografisk placering mindre viktig, men med uppdrag främst Västerbotten/Norrbotten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och iTSBYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Interna utbildningar kopplade till din roll
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till karriärutveckling
Som medarbetare hos iTSBY blir du del av ett framåtlutande företag som jobbar proaktivt för att ligga i framkant och skapa goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef/blockchef erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. I rollen driver du projekt från planering till slutproduktion, där du bland annat ansvarar för och ser till att information, material och resurser finns på plats för att hålla deadline. Vidare har du löpande kontakt med kunder för att skapa nya och bibehålla goda samarbeten.

Ditt fokus är att driva projekt inom betongentreprenad från start till slut, vilket innebär att dagarna består av många kontaktytor och olika arbetsuppgifter. Vissa dagar spenderas på kontoret på byggarbetsplatsen med beställningar och vissa dagar är ute på bygget för löpande besiktning och planering. Arbetet består till stor del av att skapa nya kontakter och relationer där du tillsammans arbetar för att driva projektet framåt.

Vi söker dig som
Har en bakgrund i ledande position mot större betongarbeten. Du har en vana av att leda och planera projekt med kundkontakt och har ett konsultativt och pedagogiskt förhållningsätt. Vidare har du en god förmåga att utveckla och bygga affärsrelationer samt trivs i rollen som bryggan mellan verksamhet och kund där du är en nyckelspelare för att få samarbetet att flyta på och hålla tidsplaner. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Har du Betong Klass I är detta starkt meriterande.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå/Västerbotten (resor ingår)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
iTSBY Infrakonsulter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

iTSBY:s samarbetspartners är med de största entreprenörerna och konsultföretagen varav möjligheten till att hitta ett intressant projekt eller gå vidare till någon av våra samarbetspartners är mycket stora. iTSBY Infrakonsulter är ett litet företag som sätter stor vikt och fokus på din karriär- och utvecklingsmöjligheter.
https://itsby.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare