Hoppa till innehåll
iTSBY Infrakonsulter logotyp

Byggprojektledare till iTSBY Infrakonsulter!

Ansök nu
Söker du ett arbete med en varierad vardag, stimulerande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Har du erfarenhet från mark och anläggning, projektledning eller byggledning och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker iTSBY Infrakonsulter dig som vill ha en betydande roll inom framtida anläggningsprojekt i såväl stora som små entreprenader. Visst låter det intressant? Skicka in din ansökan nu - vi hanterar ansökningar löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med iTSBY en byggprojektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos iTSBY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och iTSBYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Interna utbildningar kopplade till din roll
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjligheter till karriärutveckling
iTSBY vill vara med där det händer och ser att Umeå satsar. Som medarbetare hos iTSBY blir du del av ett framåtlutande företag som jobbar proaktivt för att ligga i framkant och skapa goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som byggprojektledare erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. Ditt fokus är att driva projekt inom mark och anläggning från start till slut, vilket innebär bland annat:
  • Att hålla löpande kontakt med kunder och montörer för att säkerställa kvalitet i leveransen
  • Ansvara för planering så att information, material och resurser finns på plats för att hålla projektets deadline
  • Rapportering till avdelningschef samt kontakt både internt och med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter
Vissa dagar spenderas på kontoret på byggarbetsplatsen med beställningar och vissa dagar är ute på bygget för löpande besiktning och planering. Arbetet består till stor del av att skapa nya kontakter och relationer där du tillsammans arbetar för att driva projektet framåt.

Vi söker dig som
Har en bakgrund inom mark och anläggning med några års erfarenhet mot projektledning och/eller byggledning. Du har en vana av att leda och planera projekt med kundkontakt och har ett konsultativt och pedagogiskt förhållningsätt.

Vidare har du en god förmåga att utveckla och bygga affärsrelationer samt trivs i rollen som bryggan mellan verksamhet och kund där du är en nyckelspelare för att få samarbetet att flyta på och hålla tidsplaner. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Steen
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

iTSBY:s samarbetspartners är med de största entreprenörerna och konsultföretagen varav möjligheten till att hitta ett intressant projekt eller gå vidare till någon av våra samarbetspartners är mycket stora. iTSBY Infrakonsulter är ett litet företag som sätter stor vikt och fokus på din karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare