Hoppa till innehåll
Infranord AB logotyp

HR Affärspartner till Infranord i Umeå!

Inledning

Skulle du beskriva dig som en driven person med en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer? Vill du dessutom vara en del av en framtidssäkrad bransch och vara med och bidra till ett hållbart samhälle? Då tror vi att du kan vara den personen vi söker!

Information om tjänsten

Infranord är en komplett leverantör inom järnvägsentreprenad som erbjuder hållbara helhetslösningar till infrastrukturägare i framför allt Sverige och Norge. Med innovativt användande av bästa tillgängliga teknik, hög kompetens och egna maskiner, kan vi erbjuda säkra och pålitliga leveranser med god kvalitet. Nu söker vi dig som vill vara en del av vår HR-avdelning i rollen som HR Affärspartner till Umeå!

Du blir anställd som konsult den första tiden, med målbilden att sedan bli överrekryterad direkt till Infranord.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en varierad vardag där du är med och driver Infranords arbete framåt! Du kommer ingå i ett team tillsammans med 7 kompetenta kollegor i samma roll som är placerade runt om i Sverige. Du kommer ha ett tätt samarbete och många kontaktytor med bland annat HR-avdelningen, övriga funktioner och de chefer du stöttar i regionen.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Affärspartner kommer du fungera som stöd till cheferna och medarbetarna inom ditt affärsområde. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom arbetsrätt, rekrytering, rehabilitering samt löpande personaladministration.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Strategiskt och affärsnära HR-stöd där du stöttar, inspirerar och utmanar chefer så att de utvecklar sig själv och sin verksamhet.
  • Stöd i HR-relaterade frågor t.ex. lagar och avtal, kompetensutveckling, lönefrågor och avveckling av personal. Du kommer stötta chefer i hela rekryteringsprocessen och i rehabiliteringsprocessen.
  • Stöd i HR-relaterade frågor såsom lagar och avtal, lönefrågor och avveckling av personal.
  • Fackliga förhandlingar.
  • Vara med och bidra i HR processernas ständiga utveckling och förbättring i verksamheten.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en akademisk examen med personalvetenskaplig inriktning. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av yrket där du arbetat brett i en roll inom HR där du samlat på dig erfarenhet av rekrytering, rehabilitering och chefsstöd. Det är meriterande om du har erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen samt har erfarenhet av förhandlingar!

För att trivas i rollen tror vi att du är självständig, driven och har en god förmåga att skapa och upprätthålla relationer! Du trivs och är van vid att ta egna initaitv och att självständigt driva frågor. Eftersom rollen är bred med varierande arbetsuppgifter behöver du ha förmåga att prioritera, planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt. Som HR Affärspartner kommer du ha många kontaktytor, du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och är van vid att tala inför andra. Du bör ha en hög servicegrad, inge förtroende och ha lätt för att skapa relationer.

Krav för tjänsten är B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Övrigt
  • Ort: Umeå
  • Anställningsform: Visstid
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, klara.andersson@simplifiedco.se
I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval.
Mer info
Område
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb