Hoppa till innehåll
Som Teknisk chef kommer du att ansvara för att övervaka våra hårdvaru- och mjukvaruutvecklingsteam och säkerställa en framgångsrik leverans av våra produkter till våra kunder. Du kommer att arbeta nära Chief Technology Officer (CTO) och andra avdelningschefer, inklusive försäljning, marknadsföring och tillverkning, för att utveckla strategier för produktutveckling och se till att våra produkter uppfyller våra kunders behov.

Om du är en driven självstartare som brinner för teknik och tycker om att leda ett team till framgång, skulle vi gärna höra från dig. Ansök idag med ditt CV och personliga brev för att övervägas för denna spännande möjlighet.

Rollen är baserad i Umeå men kräver betydande resor till vår tillverkningsanläggning i Malå

Ansvar

· Leda och hantera hårdvaru- och mjukvaruutvecklingsteamens dagliga aktiviteter och se till att de uppfyller projektmål och tidslinjer.

· Arbeta med andra avdelningschefer för att definiera produktkrav och se till att våra produkter uppfyller våra kunders behov.

· Övervaka utvecklingen av hårdvaru- och mjukvarudesign, se till att de är innovativa och av hög kvalitet.

· Ge teknisk vägledning och support till hårdvaru- och programvaruutvecklingsteamen och se till att de har de resurser och det stöd de behöver för att lyckas.

· Samarbeta med tillverkningsteamet för att säkerställa att produkterna tillverkas effektivt och uppfyller kvalitetsstandarder.

· Håll dig uppdaterad med branschtrender och nyheter inom hårdvaru- och programvaruutveckling, vilket säkerställer att våra produkter förblir konkurrenskraftiga.

Kvalifikationer

· Kandidatexamen eller magisterexamen i elektronik, datavetenskap eller ett relaterat område.

· 5+ års erfarenhet av hårdvaru- och mjukvaruutveckling, helst inom Ground Penetrating Radar-industrin.

· 3+ års erfarenhet av en ledarroll, hantering av hårdvaru- och mjukvaruutvecklingsteam.

· Stark teknisk bakgrund inom hård- och mjukvaruutveckling, med erfarenhet av projektledning och produktutveckling.

· Stark kommunikation och interpersonella färdigheter, med förmåga att samarbeta effektivt med andra avdelningar och intressenter.

· Utmärkt problemlösnings- och beslutsförmåga, med fokus på innovation och kontinuerlig förbättring.

Vänta inte för länge med din ansökan, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ImpulseRadar är ett ledande Ground Penetrating
Radar (GPR) tillverkningsföretag som specialiserat sig på att utveckla högkvalitativa, innovativa produkter för kunder över hela världen. Vårt team brinner för att leverera kundfokuserade lösningar för att möta våra kunders unika behov, och vi söker en begåvad Engineering Manager för att leda våra hårdvaru- och mjukvaruutvecklingsteam.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, ett omfattande förmånspaket och en dynamisk arbetsmiljö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare