Senior konsult/Verksamhetsutvecklare sökes till iTid!

Senior konsult/Verksamhetsutvecklare sökes till iTid!

Är du en Civilingenjör som brinner för verksamhetsutveckling? Vill du vara med och utveckla livskraftiga företag i Norrland? Då ska du läsa vidare! Företaget iTid söker nu en driven och kreativ senior konsult/verksamhetsutvecklare till sitt kontor i Umeå!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för iTids räkning en senior konsult/Verksamhetsutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos iTid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och iTids önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som senior konsult / verksamhetsutvecklare arbetar du med att förbättra, förtydliga samt förenkla flöden och processer hos olika typer av företag. Du kommer arbeta med både fysiska och administrativa flöden, så som kommunikationsflöden, informationsflöden, produktionsflöden och materialflöden.

iTids medarbetare har stor frihet att styra sin arbetstid så att hela livspusslet går ihop. Något som innebär frihet och ansvar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Produktionsplanering
  • Inköp
  • Hjälper kunderna till bättre kvalite och snabbare leveranstider
Vi söker dig som

För att lyckas i rollen tror vi att du är en Civilingenjör med tidigare arbetslivserfarenhet och gärna med en bakgrund inom tillverkningsindustrin. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du driven, analytisk och kreativ. För att trivas på arbetsplatsen underlättar det om du är en social, nyfiken och prestigelös person som tror på en framtid där vi bor och vill lösa riktiga problem.

START: Omgående eller enligt ök.
OMFATTNING: Heltid, rekrytering.
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Amanda Nilsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

iTid tror på en framtid där vi bor.

Med erfarenhet, kompetens och passion utvecklar iTid livskraftiga företag.

iTid är konsulter med logistik,produktion och verksamhetsutveckling som specialistområden. Företaget analyserar verksamheter och driver projekt från idé till verklighet. Med helhetssyn på kund, kostnad och kapital effektiviserar iTid material- och informationsflöden. Företagets kunder finns främst i Norrland där iTids medarbetare har sina hem. iTid tar människor och uppdrag på allvar och deras mission är att vi alla ska ha en framtid där vi bor.

http://www.itid.se/foretaget/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.