Hoppa till innehåll
Hydraulkompaniet logotyp

Säljsupport till Hydraulkompaniet

Ansök nu

Vill du jobba på ett familjeföretag i expansivt skedde? Då är tjänsten inom säljsupport på Hydraulkompaniet något för dig!

Om tjänsten
I din roll som säljsupport på Hydraulkompaniet kommer du vara med och stötta den dagliga verksamheten i Umeå. Du har daglig kontakt med kunder både lokalt samt internationellt.

Vanliga arbetsuppgifter
Kundbemötande
Ordermottagning
Godsmottagning
Inköp av material

Det finns även möjlighet att engagera sig i företagets webbshop samt olika typer av montering för hydrauliklösningar och styrsystem.

På Hydraulkompaniet vill vi tillsammans driva verksamheten i rätt riktning i linje med företagets målsättningar och ta vara på de möjligheter som erbjuds tack vare hög kompetens inom det område vi verkar inom. Via en spännande affärsmodell har vi världen som spelplan och en fantastisk resa framför oss. Då vi är ett familjeföretag, har vi korta beslutsvägar och jobbar tätt tillsammans idag. Vi vill således se delaktighet och engagemang som fortsatta ledord framåt. Vi hjälps åt när det behövs oavsett arbetsuppgift och ser till att lösa eventuella problem då de uppstår.

Tjänsten är en heltidstjänst och du har möjlighet att välja om du vill börja arbetsdagen kl 07.00 eller 08.00 då arbetsplatsen är bemannad mellan kl 7-17 dagligen.

Om dig
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom hydraulik, automation eller annat tekniskt område men det är inte ett krav.

Tidigare erfarenhet av jobb med någon typ av kundkontakt är meriterande då service ut mot våra kunder är viktigt. Vi ser att du kan fatta egna beslut och är självgående samt att du är prestigelös och ödmjuk. Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och visar på initiativförmåga som tar oss framåt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Du behöver behärska engelska och svenska i tal och skrift. Vi ser också att du har datavana samt vana av att arbeta med Officepaketet.

Om Hydraulkompaniet
Hydraulkompaniet AB är ett ungt företag med god tillväxt inom området styrsystem och hydraulik. Vår drivkraft och fokus ligger på att utveckla och leverera kompletta systemlösningar för mobila OEM-kunder samt förse den globala eftermarknaden med standardkomponenter via vår webbshop.

Genom vårt erbjudande hjälper vi våra OEM-kunder att förbättra sina maskiner och förenkla deras teknikutveckling genom helhetslösningar. Vi är ett snabbfotat företag med korta beslutsvägar med stora tillväxtmöjligheter. Med kunden i fokus hjälps vi alla åt att nå uppsatta mål.

Kika gärna in på vår webbshop: https://www.hydraulkompaniet.se/

Om rekryteringsprocessen
Hydraulkompaniet har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco. Där Adecco sköter rekryteringen men du kommer bli erbjuden en tjänst direkt hos Hydraulkompaniet.

Tjänsten tillsättas så snart som möjligt och urval kommer göras löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Oskar Gardeström på oskar.gardestrom@adecco.se

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare