Hoppa till innehåll
Huzells Tunga Delar AB logotyp

Huzells Tunga Delar söker lokal utesäljare till butiken i Umeå

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
I rollen som lokal utesäljare arbetar du tillsammans med dina kollegor på orten för att serva kunderna i regionen runt Umeå med reservdelar och tillbehörsprodukter till framför allt lastbilar, släpvagnar, bussar och lätta transportbilar. Din roll är att söka upp och regelbundet besöka företag i området, och utveckla relationen och vår affär med kunderna. Som en del av teamet i vår butik i Umeå kommer du också vara delaktig i utvecklingen av butikens sortiment och skyltning, samt vid behov också bemanna butiken. I rollen kommer du även arbeta med direktleverans av artiklar till våra kunder. Du bör ha intresse och kunskap om reservdelar till tunga fordon och vi ser att du som person är positiv, drivande och serviceinriktad, samt noggrann och ansvarfull för att kunna ge bästa service till våra kunder. Eftersom du i din roll kommer ha många kontaktytor bör du vara en öppen och social person som trivs med lagarbete.

I tjänsten ingår regelbundet resande, övernattningar är sällan förekommande.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Umeå

Som anställd hos Huzells Tunga Delar erbjuder vi dig ett arbete med spännande framtid i en expansiv koncern. Bolaget som för närvarande finns på 10 orter i landet är en del av fordonskoncernen Relais Group, som totalt äger 14 fordonsrelaterade företag i Norden som ger oss muskler och skapar synergier. Du kommer arbeta med reservdelar från världsledande tillverkare som Meritor, Mann+Hummel, Bosch, Knorr-Bremse, WABCO, Exide, Continental, ZF m.fl. Vi månar om korta beslutsvägar, god gemenskap och att våra anställda ska känna sig delaktiga i vårt arbete med hur vi servar kunden på bästa sätt. För oss är ett gott samarbete mellan koncernens olika bolag en grund för trivsel, lönsamhet och utveckling. Att ligga i framkant med moderna digitala lösningar är viktigt för oss, och vi står inför intressant framtid där mycket kommer hända inom detta område.

Är du intresserad? Skriv några rader om dig själv och bifoga ditt cv till: joakim.forsberg@htd.se

Rekrytering pågår, välkommen med din ansökan.
Huzells Tunga Delar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 april 2024 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huzells Tunga Delars affärsidé är att med hög tillgänglighet, kvalitet och kompetens förse verkstäder och butiker med komponenter, verktyg, tillbehör och diagnostikutrustning till lätta och tunga fordon.