Hoppa till innehåll

Säljare till Norrland

HiKOKI Holding storsatsar och söker nu flera medarbetare till både HiKOKI och Metabo.

Arbetsbeskrivning 
Som säljare hos oss är ditt fokus att utveckla och driva försäljning mot både nya samt befintliga kunder. Du jobbar tillsammans med övriga kollegor där ert gemensamma mål är att ge våra kunder marknadens bästa service och kvalitet. Vi jobbar både med slutkunder och återförsäljare. Din roll innebär också att på ett inspirerande sätt hålla i utbildningar, demonstrationer och olika kundevent för att på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer.

Distrikten sträcker sig över Umeå, Östersund och Hudiksvall, så lämplig bostadsort är någonstans i distriktet. Du kommer att utgå från hemmakontor.

Vi erbjuder 
Nu står vi inför en spännande och expansiv fas och söker en säljare som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. 

Vad säger Joakim Berg, försäljningschef, om HiKOKI?

"Dags för fas 2 och lansering av 2.0. Att få vara en del av att etablera och bygga ett nytt, globalt ledande varumärke med proffsinriktning är en fantastisk del av vår vardag och få förunnat.

Vi bygger nu ett nytt vinnande team som tillsammans med våra partners ska möta dagens krav från våra användare. Tillsammans gör vi våra kunders vardag enklare, effektivare och mer lönsam."

Din profil
Du har dokumenterad säljerfarenhet och är du van vid uppsökande verksamhet kommer du att ha en kortare startsträcka, men är du idag i butik och längtar till nästa steg ute på fältet kan du ändå vara helt rätt person för oss. 

Vi ser också att du: 

  • Är självgående, driven och vet att närvaro hos kund ger resultat
  • Har stort affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Har goda kunskaper inom Microsoft Office och gärna jobbat i CRM system
  • Är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Har B-körkort

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz. Du når Alexandra på 08-514 816 45.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
HiKOKI Power Tools Sweden AB är en ledande leverantör av elverktyg, trädgårdsmaskiner, spikmaskiner/spik, infästning, skruv, klipp/bockmaskiner och tillhörande kringprodukter till den svenska proffsmarknaden. Produktportföljen innefattar varumärken som HiKOKI, MFT, Bendof och Basso.

HiKOKI Power Tools Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Mölndal
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Skellefteå
Försäljning
Företagslogga
Umeå
Försäljning
Företagslogga