Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Försäljningschef Porsche Center Umeå

Ansök nu
Hedin Performance Cars AB/Porsche Center Umeå söker en Försäljningschef

Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Bil-koncernen. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Totalt har Hedin Performance Cars idag sex anläggningar som är återförsäljare av bilmärket Porsche i dedikerade Porsche Center. Under Q2 2024 kommer Hedin Perfomance Cars även att utöka med ytterligare ett Porsche Center i Luleå.

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam och söker därmed en driven och engagerad försäljningschef. I din roll som försäljningschef ansvarar du för försäljningsteamet, som idag består av 2 säljare, där det krävs att du leder gruppen med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Du arbetar för att leda försäljningen mot uppsatta mål och använder strategier för hur arbetslaget ska arbeta för att framgångsrikt nå målen. I rollen som försäljningschef kommer du att utforma och följa upp den strategiska planen för Porsche Center Umeås fortsatta tillväxt inom försäljning vad gäller kvalitativa som kvantitativa mål. Du rapporterar direkt till Platschef och ingår i den lokala ledningsgruppen. Under 2024 när Porsche Center Luleå slår upp portarna kommer ansvaret utökas med ytterligare 2 säljare på den anläggningen.

Din profil

Vi söker dig som är ambitiös, prestationsinriktad och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Du ska ha ett genuint intresse för att skapa affärer och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi tror att du idag arbetar som säljledare eller försäljningschef inom bilbranschen eller liknande bransch och har uppnått goda resultat i denna befattning.

Som person är du självständig och vågar ta beslut och leda ditt försäljningsteam. Du har också lätt för att samarbeta och kan agera som ett bollplank vid behov. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra bra affärer!

B-körkort fordras.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställning är på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Johan Kriström
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare