MC Säljare Harley Davidson Umeå

MC Säljare Harley Davidson Umeå

Om företaget
Northbike är Nordens största handlare av fritidsfordon med våra dryga 12 000 kvm butiksyta och alltid över 400 fordon i lager. Hos oss på Northbike hittar du motorcyklar, fyrhjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Här får du alltid ett glatt bemötande och en snabb service. Vi finns i både Umeå och Sundsvall och har hjälpt tusentals människor att hitta sina drömmar.

En av våra grymma kollegor på Harley-Davidson avdelningen har gått vidare mot nya äventyr nu är det dags för oss att hitta en ny säljare till vårt passionerade team. Harley-Davidson är en del av Northbike-koncernen och vi tror att du som besitter ett genuint intresse för H-D nu får chansen att söka till världens roligaste jobb och arbetsplats. Är du en serviceminded lagspelare med passion för Harley-Davidson och "bensin i blodet"? Då kanske det är dig vi söker.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som MC säljare hos oss kommer du huvudsakligen ansvara för Harley-Davidson segmentet i butiken. Du kommer vara ansiktet utåt och ta hand om våra kunder och säkerställa att de får förstklassig service samt få sin dröm uppfylld.

Tjänsten väntas starta omgående enligt överenskommelse och är på heltid. Arbetstiderna är förlagda på två skift under vardagar mellan 08.00-18.00. Då vi även har öppet på lördagar är helgarbete inget som begränsar dig.

Din profil
Brinner du för motorfordon och kanske ditt hjärta slår lite extra för H-D?
Vill du få möjligheten att på daglig basis arbeta med ditt största intresse?

Vi ser att du som söker tjänsten har ett serviceinriktat och kund fokuserat förhållningssätt och du ser värdet i att ha struktur och ordning och reda i det du tar dig an. Det är av stor vikt att du har en god datorvana för att snabbt kunna sätta dig in i Harley-Davidsons system. Allt detta för att vi ska kunna fortsätta vara det självklara valet för alla H-D älskare. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

För att vi ska trivas tillsammans är det också viktigt att du delar våra värderingar kring samarbete, gemenskap och att arbeta med inställningen "laget före jaget".

Allt detta tycker vi är ett vinnande koncept för en trivsam arbetsplats. Hit ska både kollegor och kunder komma med en bra känsla i magen!

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV & Personligt brev till:

Kontaktperson: Samuel Beckman

Mail: Samuel.beckman@h-dumea.se
Mer info
Kontaktperson Samuel Beckman
Telefon 090-690 47 04
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.northbike.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Harley-Davidson Umeå

Välkommen till Harley-Davidson Umeå

Harley-Davidson Umeå är en del av Northbike - Dream It. Live It. Hos oss ligger kunden alltid i fokus och vi strävar efter att alltid ge dig ett trevligt bemötande och snabb service. Tveka inte att ringa oss oavsett vad du har för funderingar och frågor. Våra öppettider Vardagar: 9-18 Lördag: 11-15 Vi har en auktoriserad verkstad av Harley-Davidson och även en bromsbänk med den senaste tekniken. Finans och avbetalning ordnas till förmånlig ränta.

Ni når oss på: Växel Umeå: 090-187595 Webb: http://www.northbike.se Mail Umeå: infoumea@northbike.se