Kundtjänstmedarbetare till Handelsbanken!

Kundtjänstmedarbetare till Handelsbanken!

Det händer mycket spännande på Handelsbanken Direkt och därför vill de nu utöka teamet i Umeå!

Tillsammans med ett dedikerat team kommer du i denna roll att arbeta med stöd och hjälp åt Handelsbankens kunder och erbjuda den bästa möjliga servicen. Arbetet är perfekt för dig som vill få in en fot i bankvärlden, kanske har du vidareutbildat dig inom ekonomi eller så har du bara ett stort intresse för ekonomi & finans?

Som ny i tjänsten kommer du att få en meriterande utbildning som ger dig rätt förutsättningar för att lyckas i arbetet. Missa inte chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Handelsbanken Kundservicemedarbetare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Handelsbanken.
Arbetstiderna är i huvudsak förlagda på dagtid, måndag - fredag, men även kvälls- och helgarbete förekommer till viss del. Du kommer få en gedigen introduktion i början av din anställning för att lära dig arbetssätt, system och Handelsbankens organisationskultur.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Handelsbankens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till josefine.haggstrom@pn.se

Arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare på Handelsbanken kommer du främst arbeta med att ge bankens kunder stöd och hjälp via telefon. Arbetet innebär att hjälpa kunder med frågor gällande deras privatekonomi, Handelsbankens självbetjäningstjänster så som Swish, BankID och bankdosa samt hantera övriga tekniska frågor. Längre fram i din roll finns möjligheter att bredda dina kompetenser och få möjlighet att lära dig andra affärsområden inom exempelvis företags- och privataffären eller kredithantering.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att bemöta kunder sedan tidigare och uttrycker dig väl i tal såväl som skrift på engelska och svenska.

Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Har du dessutom tidigare erfarenhet av finansbranschen, innehar Swedsecs bolånelicens eller investeringsrådgivning är även det positivt.

Vi söker dig som är trygg med kundbemötande då arbetet centreras kring detta. Vidare är du flexibel, lyhörd och har förmågan att ställa om snabbt när det behövs med en stark laganda. Att kunna ta eget ansvar och skapa bra relationer kommer vara av stor vikt i denna roll.

Observera att ett utdrag ur belastningsregistret samt en kreditupplysning kommer göras om du går vidare i rekryteringsprocessen.

START: Maj
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Josefine Häggström
Email Mejla Josefine Häggström
Område Umeå
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans, Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.handelsbanken.se/sv/
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (11 dagar kvar)