Hoppa till innehåll
Firesafe Sverige AB logotyp

Regionsäljare

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Firesafe växer och du kan få bli en del av vårt fantastiska team i Norra regionen. Läs igenom annonsen och sök direkt!

 

Om oss

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 20 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 900 anställda varav 250 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK. Med värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle. Firesafekoncernen är marknadsledare och totalleverantör i Norden inom brandskydd. Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), 14001 (miljö) och 45001 (arbetsmiljö).

 

Om tjänsten

Dina primära ansvarsområden omfattar att aktivt söka upp nya potentiella kunder, hantera uppdrag inom byggnadstekniskt brandskydd, samt planera och distribuera arbetsuppgifter. Du kommer att få stöd av montörer under utförandet och rapporterar till chefen för affärsområdet.

I din roll i försäljningsprocessen förväntas du arbeta självständigt från prospektering till avslutning av affärer. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Umeå, och tjänsteresor kan förekomma. 

Viktigt att veta om denna tjänst är att den kan utvecklas till en regionchefsroll för norra Sverige.  

 

Om Dig

Vi söker dig som

  • Trivs med uppsökande försäljning inom framförallt byggbranschen
  • Är noggrann, strukturerad och självgående
  • Har körkort

Kunskaper i svenska är ett krav och erfarenhet inom brandskydd är mycket meriterande.

Har du erfarenhet som chef på regionnivå och vill jobba med säljinriktat ledarskap så vill vi gärna möta dig och diskutera en framtid tillsammans. 

 

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup så om du har frågor kring processen eller tjänsten så ber vi dig kontakta Andreas Lindqvist, senior rekryterare i Umeå, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se.

Det här är en heltidsanställning med placering i Umeå. Urval sker löpande så om du verkligen vill ha jobbet så uppmanar vi dig att söka direkt. 
 

 

Välkommen att bli en del av vårt team!

Firesafe Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.