Programmerare till engcon

Programmerare till engcon

Vill du vara med och utveckla framtidens styrsystem? Vill du ta en idé från en servett och utveckla den till en färdig produkt? På engcon söker vi nu en programmerare (lågnivå/C) med erfarenhet av inbyggda system. Vi jobbar längst fram i spjutspetsen inom vår bransch med ny teknik och innovativa lösningar. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt marknadsledande team.

Om tjänsten

Dina huvuduppgifter är att:
  • delta i hela kedjan i produktutvecklingen från idé fram till färdig produkt
  • arbeta med utveckling av mjukvara till styrsystem för mobila maskiner
  • jobba med utvecklingsfrågor och utvecklingsprojekt
Om dig

Vi söker dig som:
  • har ett stort intresse för mjukvaruutveckling
  • arbetat med inbyggda system
  • har goda kunskaper och erfarenhet av programmering i C
  • har erfarenhet av modultestning och testautomatisering
Eftersom vi utvecklar avancerade styrningar till olika typer av maskiner kommer du att behöva bekanta dig med så väl elektriska som hydrauliska system. Engcon eftersträvar alltid hög kvalitet och har som målsättning att ligga i den absoluta framkanten när det kommer till maskinsäkerhet.

Som person :
  • är du lösningsfokuserad
  • har du samarbetsförmåga
  • är du resultatorienterad och anpassningsbar
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot programmering men störst vikt kommer att läggas på din personlighet och ditt intresse.

Om engcon

engcon är världsledande leverantör av effektiva helhetskoncept för grävmaskiner. engcon är ett spjutspetsföretag inom funktionssäkerhet i maskiner. Med våra grävmaskinkontrollsystemlösningar levererar vi medel för en optimal kombination av säkerhet och funktionalitet. Genom lång erfarenhet, skarp produktutveckling och innovativa lösningar skapas viktig kunskap som gör att vi kan leda marknaden.

Vårt mål är att fortsätta vara den världsledande leverantören av tiltrotatorer.

Om anställningen

engcon har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

engcon erbjuder dig:
- En tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Sista ansökningsdag är 27 augusti.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jeanette Herau via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

engcon, Umeå, Västerbotten, programmerare, C, lågnivå, Högskoleingenjör, Civilingenjör, Datavetenskap, Elektronikingenjör, programmering, Adecco
Mer info
Kontaktperson Jeanette Herau
Telefon 072-7411616
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.