Hoppa till innehåll

Erfaren Revisor till Audit & Assurance (Umeå)

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter?

Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och du får snabbt en bred erfarenhet genom arbete med såväl stora som små och medelstora bolag i olika branscher. Utöver att vara med och driva din egen utveckling så ges du som senior medarbetare även möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet. Det innebär att du till exempel får ansvar för mer juniora kollegor och deras klientleveranser parallellt med dina egna klientuppdrag. Du får driva och utveckla våra befintliga klientrelationer och aktivt arbeta med försäljningsarbetet genom att upprätta nya affärsrelationer. Du får även vara med och utveckla morgondagens innovativa och moderna revisionstjänster på en starkt föränderlig marknad. Som medarbetare hos Deloitte är du en del av världens största konsult- och revisionsnätverk.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • En universitetsexamen;
 • Minst två års erfarenhet av arbete med revision. Du får gärna vara auktoriserad revisor men det är inget krav;
 • Intresse för att jobba med revision och rådgivning till såväl stora som små bolag, både privatägda och publika bolag;
 • En stark drivkraft, ledaregenskaper och samarbetsförmåga.

Vidare tycker du om att påverka din egen arbetssituation och tar ansvar för din egen utveckling. Du brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Du är även öppen för förändring och att hitta nya innovativa lösningar.


Ytterligare information

Vi erbjuder ett spännande och utmanande affärsklimat där du har stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du får vara en del av ett företag som har stora framgångar på marknaden. Vi erbjuder även;

* tillgång till ett globalt företag och ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor,
* frihet och möjlighet att utveckla dig själv och vår verksamhet inom Kluster Norr,
* en spännande mix av klientuppdrag,
* stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och utveckling,
* en miljö där alla delar med sig av sina erfarenheter och kompetenser,
* tillgång till en av världens största konsultorganisationers globala nätverk.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av;

 • CV
 • En motivering till;
  • Varför du är intresserad av Deloitte och rollen
  • Vad du tror att du kan tillföra i rollen
 • Betygskopior från universitet

Ladda gärna upp din motivering och dina betyg som ett dokument. CV laddas upp i första steget och de övriga dokumenten som efterfrågas laddas upp när du går vidare till nästa steg (ej i kommentarsfältet). Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. 

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vid inskickad ansökan ska du få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte detta mejl råder vi dig att skicka in din ansökan på nytt. Skulle det uppstå några problem är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rasmus Öhman via rohman@deloitte.se. 

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Deloitte logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 jan. 2024 (32 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000+ medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.


Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Skellefteå
Organisation & ledning
Företagslogga
Umeå
Organisation & ledning
Företagslogga
Umeå
Organisation & ledning
Företagslogga