Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Uthyrare kommersiella lokaler

Om oss
Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå - en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv.
www.balticgruppen.se


Vi förstärker nu vår uthyrningsavdelning med en uthyrare av kommersiella lokaler. Balticgruppen söker dig som vill arbeta i en miljö som sjuder av kreativitet och nytänkande med en stor laganda och arbetsglädje. Är du dessutom en relationsskapande person som brinner för kundens bästa? Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?


Dina arbetsuppgifter
Som uthyrare av kommersiella lokaler kommer du ha löpande kontakt med hyresgäster i alla typer av frågor och förhandlingar. Din roll är utåtriktad, där visningar av lokaler för befintliga och potentiellt nya hyresgäster är en del av din vardag. Du ansvarar för att ta fram ritningar på lokaler tillsammans med arkitekt och ser till att kundens och Balticgruppens behov och krav uppfylls. Din uppgift är också att sätta en hyresnivå utifrån marknadshyra och framtagen kalkyl, samt ansvara för framtagande av offert till kund och skriva hyresavtal. Tjänsten är med andra ord en omväxlande och säljande roll där du arbetar proaktivt med att lösa befintliga och potentiella hyresgästers behov och den administration som medföljer. Du rapporterar direkt till vår fastighetschef.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av hyresjuridik/fastighetsjuridik och/eller är utbildad ekonom samt har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter eller liknande. Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen.

För att vi alla ska trivas med varandra är det viktigt att du är självgående och tar stort eget ansvar. Du är handlingskraftig, engagerad och professionell. För att passa i rollen är det självklart att du i första hand brinner för Umeå och dess utveckling samt att du har ett utpräglat sinne för service och gärna gör det lilla extra. Du är proaktiv, ser vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Som person är du relationsbyggande, välorganiserad, prestigelös och lösningsorienterad.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund via tfn: 0733- 51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 2 april via www.clockworkpersonal.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå - en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv. www.balticgruppen.se Vi förstärker nu vår uthyrningsavdelning med en uthyrare av kommersiella lokaler. Balticgruppen söker dig som vill arbeta i en miljö som sjuder av kreativitet och nytänkande med en stor laganda och arbetsglädje. Är du dessutom en relationsskapande person som brinner för kundens bästa? Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare