Tekniker med fokus på framtidens lösningar till Upab

Tekniker med fokus på framtidens lösningar till Upab

Om företaget
Upab är ett företag som vill göra Umeå tillgängligt! Vi är ett parkeringsbolag och en samhällsaktör som ständigt arbetar med att utveckla, förnya och förbättra stadsrummet. Utöver våra parkeringsanläggningar har vi kommersiella lokaler med hyresgäster samt hyreslägenheter som vi ansvarar för. Vårt uppdrag är att bidra till Umeås framtid genom att se till att parkeringsmöjligheterna utvecklas i samma takt som övriga staden och tillsammans med andra positiva samhällskrafter arbetar vi för att målen ska förverkligas på bästa möjliga sätt.

Vi befinner oss i en digitaliseringsresa och förstärker nu vårt team med en nytänkande tekniker som har fokus på teknik, innovation och hållbarhet. Är du en relationsskapande problemlösare som vill arbeta i en nyckelposition på ett företag som verkar aktivt för ett hållbart växande Umeå? Då kan detta vara tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
Som tekniker hos oss kommer ditt huvudsakliga uppdrag vara att ansvara för vår parkeringsteknik. Rollen innefattar en spännande och bred blandning av såväl operativa som strategiska uppgifter. Du kommer arbeta med allt från att delta i innovativa och hållbara utvecklingsprojekt som rör exempelvis våra elbilsladdare, parkeringstekniska system, system för fastighetsdrift och solcellsanläggningar till att du har stor operativ delaktighet i vår tekniska fastighetsförvaltning, där du tillsammans med våra driftsamordnare ansvarar för allt som rör tillsyn, drift och skötsel av våra tekniska installationer och applikationer. I denna roll arbetar du i nära samverkan med fastighetschef och utgör ett stöd i sakfrågor.

Då detta är en ny befattning på bolaget kommer det finnas utrymme för dig att delvis forma och utveckla rollen över tid. Du kommer tillhöra avdelningen fastighet och hållbarhet som idag består av fem engagerade och glada kollegor. Din närmsta chef är vår fastighetschef.


Din profil
Vi söker dig som har studerat yrkeshögskoleutbildning (YH) drifttekniker med inriktning fastighet alternativt har du tillgodosett dig motsvarande kunskap genom annan högskoleutbildning eller praktisk inlärning. Du har ett antal års erfarenhet av driftrelaterade frågor inom fastighetsområdet, där du har blivit bekväm och självgående som drifttekniker eller fastighetstekniker. Du har erfarenhet inom styr- och reglerteknik, el, värme- och ventilation och automation. Kompetens och erfarenhet inom lås- och passagesystem, sprinkler- och brandanläggningar är meriterande. Vidare har du goda datakunskaper samt behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du en nyfiken och serviceinriktad problemlösare med ett relationsskapande förhållningssätt. Då utvecklingen inom digitalisering, energieffektivisering och smarta tekniska lösningar (IoT) går snabbt i branschen är det viktigt för oss att du är kreativ och innovativ när du tar dig an uppgifter och projekt. För att vi ska passa tillsammans tror vi också att du är prestigelös, självgående och ansvarstagande.

Du har ett helhetsperspektiv, gillar utmaningar och har ett naturligt intresse och engagemang i det du tar dig an. Stort fokus i rollen kommer ligga på våra kunder och hyresgäster och därför ser vi att du är serviceinriktad och lyhörd med en god kommunikationsförmåga i mötet med andra människor.

Vi tror att mångfald på vår arbetsplats bidrar till att förbättra vårt beslutsfattande, vår innovation och kreativitet. Med olika perspektiv och erfarenheter bygger vi bättre lösningar och starkare team.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson, på tfn: 0733-51 27 14 eller Malin Tengman, på tfn: 073- 351 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 10 februari 2023, via www.clockworkpeople.se

Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.