Hoppa till innehåll

Teamchef till Vinnergi

Om företaget
Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Vår värdegrund stavas H.E.R.O. - Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Vinnergi i Umeå växer inom affärsområdet Power. Inom affärsområdet Power är vi elkonsulter som arbetar med alla delar av elnätet. Vi jobbar med allt från tidiga förstudier, elnätsdesign, projektering, beredning och projektledning till besiktningar och slutdokumentation. Allt för att utveckla och framtidssäkra det svenska elnätet. Vi söker nu efter en teamledare som vill vara med och driva utvecklingen av Vinnergi Powers verksamhet i Umeå. Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. Ta chansen att bli en del av oss!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som teamchef kommer du tillsammans med regionchefen ansvara för att vår etablering i Umeå växer samt att leda teammedlemmar mot gemensamma mål. Du kommer också att ha stöd i ledarskapet genom din regionchef. Utöver att coacha och leda teammedlemmar innefattar rollen även nätverkande, arbeta kundnära och skapa nya affärer. I rollen ansvarar du för att driva affärsområdets tillväxt. Du kommer att ansvara för kunder, affärer och rekrytering av nya kollegor med stöd och samarbete med regionchef.

I din roll som teamchef kommer du ansvara för planering och uppföljning av arbetet inom teamet men du kommer även arbeta som konsult med uppdrag åt kund. I din roll som konsult ser vi gärna att du kan arbeta med uppdrag som erfaren projektör, beredare och/eller projektledare inom elkraft.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom elkraftsområdet och är redo att ta nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet att jobba i uppdrag som projektör, beredare och/eller projektledare inom elkraft. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande med vi ser det som meriterande om du har en utbildningsbakgrund som exempelvis elkraftingenjör. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personer för arbetet och för att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en strukturerad person som drivs av att coacha, motivera och stödja andra. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och viljan att lära nytt. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och trivs i rollen med kundansvar. Vi tycker att det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 6:e december 2023, via www.clockworkpersonal.se. För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tobias Nilsson, via tfn: 0708 - 21 53 31.


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örnsköldsvik
Teknik & Ingenjör
Företagslogga