Senior Redovisningskonsult till SBS Redovisning

Senior Redovisningskonsult till SBS Redovisning

Om företaget
SBS Redovisning grundades i Luleå 2018, då under namnet Småbolagsservice Nord. Sedan starten har ambitionen alltid varit att SBS Redovisning skall vara en redovisningsbyrå som är enkel att ha att göra med, och som underlättar ditt liv som företagare. Vårt fokus ligger på mindre, ägarledda företag, och majoriteten av våra kunder är precis detta. Våra kunder finns i hela Sverige, men majoriteten finns kring Umeå och Luleå.

Sedan sommaren 2020 utgår SBS Redovisning från Umeå Företagspark. Under året 2021 har vi utökat personalstyrkan med flera kollegor. Vi på SBS redovisning växer och söker nu en engagerad kollega. Ta chansen att söka rollen nu!


Dina arbetsuppgifter
Nu förstärker vi teamet med en senior redovisningskonsult! Vill du arbeta med varierande och omväxlande uppgifter inom redovisning där du tar helhetsansvar för dina kunder? I din roll som redovisningskonsult hos oss kommer du att arbeta nära kunderna med konsultation och rådgivning, samt upprättande av ekonomiska rapporter. I rollen arbetar du självständigt med ett flertal kunder, och även bistår dina kollegor med din kompetens. Du kommer att bli en nyckelperson och det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Din profil
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet inom yrket eller av liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå och relevant akademisk utbildning. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du har ett genuint intresse för möten med nya människor och kunder, har ett lösningsorienterat synsätt och trivs med att arbeta proaktivt för bästa kundupplevelse. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person för arbetet. För att vara framgångsrik i rollen tycker du om att etablera långsiktiga kontakter, du har lätt att samarbeta med andra, och ses som en driven lagspelare.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 13 e April 2023, via www.clockworkpersonal.se.

För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tobias Nilsson, via tfn: 0708 - 21 53 31.


Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 12 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.