Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Mekanikkonstruktör till Oryx Simulations i Umeå

Om företaget
Har du några års erfarenhet som Mekanikkonstruktör och är på jakt efter din nya arbetsgivare? Då ska du läsa vidare!

Oryx Simulations grundades 1999 med sitt huvudkontor i Umeå och är idag aktiva på en global marknad. Vi är världsledande inom varumärkesspecifika simulatorsystem för tunga fordon och maskiner. Vi tillhandahåller virtuella maskinsimulatorer med fokus på konstadseffektiv fordonsutveckling, säker fordonsutbildning och effektiv marknadsföring. För att säkerställa att simulatorerna återspeglar den verkliga upplevelsen av en maskin är alla våra simulatorer utformade i samarbete med maskintillverkare. Vi har utvecklat och byggt simulatorer till mer än 50 olika maskintillverkare och levererat närmare 1000 system över hela världen. Simulatorerna används främst för utbildning av operatörer, produktmarknadsföring eller i våra partners produktutvecklingsprocesser. En simulator utvecklad av Oryx är så nära verkligheten som du kan komma i den virtuella världen.

Hos oss på Oryx får du möjligheten att jobba i ett tekniktungt och framgångsrikt bolag med internationell kundbas och med fokus på starka varumärken, innovativa produkter och affärsmässighet. Vi är unika i Sverige inom vår nisch. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter med korta beslutsvägar och en stark tillväxt. Ta chansen och sök tjänsten redan idag!Dina arbetsuppgifter
Som Mekanikkonstruktör hos oss får du ett omväxlande arbete som innefattar bland annat konstruktion, beredningar, leverantörskontakter, kundkontakter och kostnadsestimat. Du ansvarar för tidsplan, kostnad och kvalitet inom ditt område och får i ditt arbete vara innovativ på riktigt. Du kommer att arbeta nära projektledare, montörer och våra medarbetare i utvecklingsteamen.

En stor del av din dag kommer att ske nära produktionsdelen av verksamheten där du kommer att jobba med konstruktion, produktionsstöd och kvalitetssäkring. Jobbet är varierande och kan även innefatta produktutveckling, riskbedömningar, beräkningar, konceptutveckling, etc.

Då arbetsuppgifterna varierar i både karaktär och komplexitet är det viktigt att du som person är prestigelös och flexibel. Vi hoppas att du, precis som vi ska tycka att det är viktigt att vi har roligt tillsammans även på jobbet - du blir en del av ett trevligt team med stort engagemang och teknikintresse.


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för och tidigare erfarenhet av mekanisk konstruktion, utveckling, el- och automation och har några års arbetslivserfarenhet med dig i bagaget. För att trivas hos oss på Oryx ser vi det som en självklarhet att du besitter förståelse för komplexa tekniska lösningar och vi ser gärna att du har någon form av ingenjörsutbildning och god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv och öppen framtoning och är en prestigelös lagspelare som får saker och ting att hända. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant och din styrka ligger i att driva arbetet mot mål och slutföra uppgiften.
Att samarbeta med kollegor och kunder faller dig naturligt och du är skicklig på att skapa goda relationer. Trots att du gillar att samarbeta med andra tror vi även att du trivs med att arbeta självständigt och gärna tar egna initiativ när det behövs. I den här rollen behöver du kunna kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Körkort B är ett krav då resor kan förekomma.

Vi vill anställa för framtiden och vi vill se våra medarbetare utvecklas på Oryx Simulations.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Katarina Norberg på tfn: 0708 21 53 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 7e mars, via www.clockworkpersonal.se.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare