Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Key Account Manager

Om oss
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet. Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår affär med offentlig kund i norra Sverige. Vill du jobba med långsiktiga affärer, brinner du för samhällsfrågor som sträcker sig från exempelvis hållbarhet till skolmat, och drivs du av att skapa långsiktiga relationer? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Key Account Manager ingår du i vår avdelning för offentlig försäljning som arbetar med kunder inom stat, kommuner och regioner. Vi ansvarar för den offentliga upphandlingsprocessen, dvs att lämna anbud för att vinna nya avtal och se till att dessa sedan vårdas och utvecklas. Upphandlingsprocessen är ett hantverk som till stora delar regleras av Lagen om offentlig upphandling, LOU.

Den offentliga affären är en mycket viktig del av vår verksamhet och som Key Account Manger är du en nyckelperson. Du ansvarar för att skapa långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Du arbetar med lönsamhet och hållbarhet i ett tätt samarbete med vår affärschef. Du utvecklar våra affärer med offentlig sektor och håller löpande dialogsamtal med kund. Kundvård och säljstödjande åtgärder såsom mässor och kundaktiviteter är viktiga delar i tjänsten. Vidare håller du i utbildningar samt studiebesök för våra kunder. Du tar initiativ till att utveckla nuvarande arbetssätt och processer.

Du har många kontaktytor - allt från upphandlare och kostchefer till politiker och andra intresse- och branschorganisationer. Du samarbetar med interna funktioner och givetvis nära kollegorna i teamet i hela landet.


Din profil
För att trivas i rollen är det bra om du har en stark drivkraft tillsammans med ett stort affärssinne. Du har god förmåga att arbeta självständigt, tar egna initiativ, är ansvarsfull och lösningsfokuserad. Du tänker strategiskt, förstår helheter och affärsprocesser. Du sätter kundens behov i centrum och är bra på att bygga och vårda långsiktiga relationer. Att vara lyhörd och tydlig, kunna lita på andra och ha tolerans för deras åsikter är också egenskaper som är viktiga i den här tjänsten.

Vi tror att du har erfarenhet av relationsbyggande försäljning och utbildning inom försäljning/ekonomi eller motsvarande yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då tjänsten innebär en del resor i regionen, så är körkort ett krav.

Du erbjuds
Du erbjuds en omväxlande roll med stort ansvar, många interna och externa kontakter och en gedigen introduktion. Det geografiska området är av sådan storlek att det kan förekomma övernattningar. Tjänsten innefattar även förmåner såsom tex tjänstebil, lunchsubvention, friskvårdsbidrag och tillgång till gym.

Din arbetsplats
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Umeå och här arbetar ca 200 personer. Att hela tiden sträva efter att bli bättre är högt prioriterat hos oss - det gör vi genom att utmana varandra, visa mod och omtanke och varje dag måna om att ha kul på jobbet.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att våra alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Urvalsprocessen
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Elin Wiklund på tfn: 0733-51 27 11. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 29 mars, via www.clockworkpeople.se.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 mars 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet. Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår affär med offentlig kund i norra Sverige. Vill du jobba med långsiktiga affärer, brinner du för samhällsfrågor som sträcker sig från exempelvis hållbarhet till skolmat, och drivs du av att skapa långsiktiga relationer? Då är detta tjänsten för dig!

Fler från samma arbetsgivare