Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

IT - Infrastrukturspecialist till Norrmejerier

Ansök nu
Om oss
På Norrmejerier arbetar idag ca 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte - att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 390 lokala bönder varav 308 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrlogisk® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter ca 500 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.

Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss


Om företaget
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Infrastrukturturspecialist som vill vara med på vår digitaliseringsresa och som vill vara med och driva vår digitala transformation. Har du en gedigen kunskap av både IT - infrastruktur och Windows-miljöer i större organisationer? I så fall kan det vara dig vi söker till Norrmejerier - här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!

Som Infrastrukturspecialist på Norrmejerier kommer du inom infrastruktur att delta i och leda olika IT-relaterade uppdrag, där optimering och effektivisering av vår IT-miljö är en viktig del. Du kommer att hantera olika system i ständig förändring med höga krav på tillgänglighet. Detta innefattar inte minst ansvar för drift och utveckling av vår Windows-miljö, deploy inom server och klient och utveckling av automatiserade lösningar för IT - infrastruktur. Du kommer även att arbeta med visualiseringsplattformar, datalager och säkerhetsarbete.

IT inom Norrmejerier är en integrerad del av hela affärsprocessen där vi har en modern IT-miljö som ligger i framkant inom många områden. I den här rollen är du direkt underställd IT-chef med placering vid IT-avdelningen i Umeå. Du arbetar med hela Norrmejeriers infrastruktur som finns utspridd på flera orter. Vi arbetar agilt med våra projekt i Microsoft DevOps.


Din profil
För att lyckas och trivas i rollen har du en teknisk begåvning och är en strukturerad lagspelare som trivs i grupp. Du har en bred kunskap inom IT-infrastruktur, sannolikt från en liknande roll i en större organisation där du arbetat med effektivisering av Windows-miljöer, VMware och SQL Server. Troligen har du en examen inom data-eller systemvetenskap men annan motsvarande bakgrund är också av intresse. Har du dessutom erfarenhet av Powershell, Backup-lösningar och säkerhetsarbeten blir vi extra glada.

Du är van att analysera, förstå komplexa strukturer, se det viktiga, sätta strategier och planer samt genomföra. För att förstå verksamheten och dess utmaningar är du både analytisk och nyfiken. Du visar vägen och tar initiativ till actions som driver infrastrukturen i rätt riktning för verksamheten. Eftersom du kommer jobba med många kontaktytor både internt och externt behöver du ha en god samarbetsförmåga och vara duktig på att kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska.

Att leverera i tid och med hög kvalitet är en självklarhet för dig och du är bra på att skapa en god stämning för bästa möjliga samarbete och framdrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering inom Norrmejeriers IT-avdelning men du är placerad på Umeå mejeri tillsammans med andra kollegor från IT. Resor mellan våra anläggningar ingår i arbetet, därav är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en flexibel organisation. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet.

Välkommen in med din ansökan!


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Katarina Norberg via tfn. 070-821 53 28 alt. IT-chef Marcus Lithner via tfn. 070 643 34 75. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast den 14e juni.

Kontaktperson
Katarina Norberg
+46 70 812 53 28
katarina.norberg@clwork.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Norrmejerier arbetar idag ca 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte - att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid. Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 390 lokala bönder varav 308 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Norrlogisk® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter ca 500 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år. Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare