Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

IT-ansvarig till Dåva DAC

Ansök nu
Om företaget
Dåva DAC är ett kommunalt bolag beläget inom Umeå Eco Industrial Park strax norr om Umeå. Bolaget driver en av Sveriges modernaste avfallsanläggningar där man tar emot farligt avfall och icke-farligt avfall för återvinning och miljösäker deponering. Anläggningen är både en regional och nationell resurs och Dåva DAC har även samarbeten internationellt inom avfallsområdet. Vi arbetar med att förbättra och utveckla nya metoder och lösningar för omhändertagande av avfall och andra restprodukter. Läs gärna mer om oss på www.avfallscenter.se.

Vill du arbeta i en spännande och föränderlig bransch, på ett företag i moderna lokaler och vars kultur präglas av nyfikenhet, prestigelöshet och högt i tak? Hos oss får du ett väldigt omväxlande och stimulerande arbete i en samhällsviktig funktion, där vi hjälps åt och har trevligt ihop.

Dina arbetsuppgifter
Dåva DAC söker nu en IT-ansvarig med stort fokus på digitalisering. Vi gör en satsning inom digitalisering och vill förstärka den egna kompetensen inom detta område för att möta såväl interna som externa krav. Som IT-ansvarig hos Dåva DAC har du en viktig samordningsroll där du dagligen kommunicerar med kollegor och samarbetspartners i alla möjliga IT-frågor.

Du ansvarar för företagets system och kommer också att driva en del utvecklingsprojekt som affärs- och ärende-hanteringssystem med kundanpassade features. Du arbetar med att digitalisera flöden för att ge verksamheten stöd på bästa sätt, exempelvis att kommunikation och omhändertagande av externa data säkerställs på ett effektivt sätt. Övriga arbetsuppgifter kan variera mycket beroende på din kompetens och bolagets behov men det kan vara att ta fram rapporter, visualisera företagets ledningssystem och processkartor samt driva kontorets övergripande frågor rörande IT/system i stort och smått framåt.

Det här är en ny roll som Du tillsammans med Dåva DAC kommer att forma, beroende på dina tidigare erfarenheter och kompetenser.


Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som person är nyfiken, lyhörd och har lätt att lära dig nytt. Då vi är en relativt liten arbetsplats är det en självklarhet att vi hjälper varandra när det behövs. Du är därför bra på att ta ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du gärna samarbetar på ett prestigelöst och lösningsorienterat sätt. Vi tror att du bemöter din omgivning med en positiv attityd och ett ödmjukt sätt.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har relevant utbildning för tjänsten alternativt har arbetat i liknande systemadministrativa roller tidigare och/eller projektledare med goda kunskaper inom IT. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Hilli via tfn: 0733-51 27 13. Vi arbetar löpande med denna rekrytering, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan via https://clockworkpeople.se dock senast den 1 oktober.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare