Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

CFO till Elastisys

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Elastisys har funnits sedan 2011 och är ett snabbt växande företag i ett spännande skede med visionen att möjliggöra för organisationer över hela Europa att accelerera innovation genom att erbjuda molnbaserade lösningar och tjänster för kunder som vill köra sina applikationer och tjänster på ett skalbart och säkert sätt. Vi jobbar i framkanten av det nischade IT-området cloud native och våra tjänster (drift, konsult och utbildning) och produkter används av företag verksamma både inom Sveriges gränser och på europeiska marknaden inom främst utbildning, sjukvård och finans.

Under senare år har vi nominerats och vunnit priser på UmeåGalan, bland annat Årets spin-off och årets teknikföretag. Vi har även hamnat på Ny Tekniks 33-listan och vi står inför en accelererad tillväxtresa närmaste åren. Idag omsätter vi ca 45 miljoner och har 45 heltidsanställda.

Vi är på en fantastiskt rolig och spännande resa och hoppas att du som är en affärsnära och strategisk ekonom vill vara med. Det här är en nyckelroll i vår fortsatta tillväxt och vi letar efter dig som vill vara med och utveckla vårt finansiella arbete på Elastisys till nästa nivå.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med internationell touch och trevliga kollegor där vi alla värdesätter vad vi gör på jobbet och gillar att ha kul ihop!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som CFO kommer ditt primära ansvar vara att leda, ha god insyn i och vara delaktig i alla ekonomiska aspekter i företaget och driva och utveckla det arbetet framåt under en expansiv tillväxtfas. Syftet är att säkerställa ett långsiktigt och hållbart sätt att utveckla företaget framåt sett ur ett ekonomiskt perspektiv. I nära samarbete med avdelningschefer och ledande befattningshavare kommer du utveckla och skapa ekonomiska planer och processer som ligger i linje med företagets övergripande strategier, vision och mål.

Du rapporterar direkt till VD och ingår i Elastisys ledningsgrupp.

Löpande bokföring och löneadministration sker via byrå och i den här rollen är du med och driver och utvecklar detta arbete framåt för att passa vår organisation så bra som möjligt.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du vara en utvecklingsorienterad person med god förmåga att självständigt driva arbetet framåt och trygg i att ta ansvar. Samarbetet med många olika funktioner, både inom bolaget och med andra aktörer, ställer krav på din kommunikationsförmåga och tydlighet och att du trivs med att samverka med andra. För oss är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och köper in på vår kultur som präglas av nyfikna teamplayers, med ödmjuk och generös framtoning. Vi gillar att dela med oss av oss själva och vår kunskap, att ständigt utvecklas. Som CFO har du självklart det strategiska och analytiska tänket samt en stark problemlösningsförmåga i kombination med det kritiska tänkandet.

Din personlighet är avgörande, men vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, kanske i en roll som ekonomichef eller controller, där du arbetat med prognos, rapportering, budgetering, bokslutsarbete samt finansiell analys och planering. Det är meriterande om du själv varit med på en tillväxtresa och har förståelse för vad det innebär, kanske inom tjänstesektorn. Då vi verkar i en internationell kontext är det viktigt att du är (eller blir) bekväm i att uttrycka dig på engelska, både i tal och skrift.

Mer om att arbeta på Elastisys

Vi som jobbar här är en blandning av bräd- och tv-spelsentusiaster, musiker, maratonlöpare, veganer, hängivna föräldrar, kaffedrickare, svartbälte-bärare, djurvänner och mycket mer. Trots våra olika intressen värdesätter vi alla vår flexibla, kunskapsdelande arbetsmiljö och är stolta över den omtänksamma och mångkulturella företagskultur vi har!
Vi är idag 45 heltidsanställda från 11 olika länder, därav kommunicerar vi på engelska i vårt dagliga arbete (även om vi försöker lära ut lite svenska på fikarasterna!). 35 av oss är ingenjörer som täcker hela spektrat från juniorer med lite erfarenhet till seniorer där flera har doktorsexamen i datavetenskap.
Vårt huvudkontor är här i Umeå och vi sitter i Gröna huset precis intill IKSU sport (många passar på att träna eller göra någon aktivitet nästan varje dag!). Vi har också ett kontor i Lund med ett 10-tal medarbetare där.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Katarina Norberg på tfn: 070-821 53 28, eller Elin Wiklund på tfn: 0733-51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 10 december, via www.clockworkpersonal.se.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Ovanåker
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga