Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Affärsdriven Marknadsområdeschef till Umeå!

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Hej Umeå, nu har du chansen! Att få stans roligaste chefsjobb! Vi är ett helt underbart gäng på 130 personer som älskar våra kunder och varandra. Vår företagskultur är det viktigaste vi har, därför ser vi till att ofta fira tillsammans. Två gånger per år samlar vi ihop hela gänget från våra 22 kontor runt om i landet och reser ihop för att skapa ett vinnande team och bygga företagskultur. Det bästa och viktigaste vi vet är att kompetensförsörja Sveriges näringsliv och offentliga marknad med de hetaste talangerna. Och vet du, glädjen i vårt jobb smittar av sig på våra kunder som ger oss osannolikt bra omdömen, de senaste tre åren har vi av SKI fått utmärkelsen ”Branschens nöjdaste kunder”. Det gör att de attraktivaste varumärkena vänder sig till oss, de förstår att genom att jobba med oss på Clockwork så smittas man av framgången. Social hållbarhet och jämställdhet är mycket mer än en hjärtefråga för oss. Vi är verktyget för våra kunder i den framtida omställningen. Det är med moderna medarbetare, ett jämställt ledarskap och en säker arbetsmiljö vi skapar framgångsrika arbetsplatser.

Dina arbetsuppgifter
Nu längtar vi efter dig som ska leda vårt kontor i Umeå. Du kommer bli stadens proffs på rekrytering, bemanning och matchning, du som sätter Clockwork på agendan lokalt i Umeå. Du leder ett team av härliga medarbetare som du får att växa och utvecklas. Du sprider hög energi, arbetsglädje och längtar efter att det ska bli måndag. Att bilda affärsrelationer och att få nätverk samt kontakter att växa och bli fler är en av anledningarna till att du längtar till jobbet varje morgon.

Din profil
Du är energiknippet som människor vill ha omkring sig. Du har en vinnarskalle som går tio steg extra när andra nöjer sig med två. Du är nyfiken, alltid proaktiv och affärslivet är din arena. Din omgivning beskriver dig som ett socialt geni som får folk att bli sig själva. Låt oss inte krångla till detta för mycket, skriv nu ihop storyn om dig och hur du kan hjälpa Clockwork att ta nästa steg i Umeå. Hos oss får du ett stort crew med vänner omkring dig, 13 i Umeå och 130 stycken på 22 orter runt om i hela Norrland, välkommen!

Ansökan
Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se och ring gärna regionchef Mattias Adolfsson telefon 0733-512725 om du har frågor om oss eller om tjänsten. Annonsen ligger ute till 29 februari men urvalet sker löpande, så sök tjänsten så snart du kan!

Liknande Jobb

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 februari 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.