Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Account Manager/Teknisk säljare till OEM Automatic

Ansök nu
Om oss
Som ledande aktör i norra Europa arbetar vi med försäljning av industriautomationskomponenter. Genom marknadsnärvaro, kunskap och service hittar vi de absolut bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna. Vi är länken mellan tillverkare och kund och stolta över att erbjuda högkvalitativa lösningar som gör arbetsplatser säkrare och mer produktiva. Läs gärna mer om oss på https://www.oemautomatic.se

Norrland är en het marknad och vi förstärker nu vår säljorganisation med en Account Manager/Teknisk säljare. Vill du arbeta på ett stort och stabilt företag, som har en familjär, ödmjuk och human kultur? Hos oss trivs man då vi har en platt organisation med tydliga mål och ramar. Drivs du av frihet under ansvar, försäljning och har ett tekniskt intresse? Då kan detta vara din nya roll.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager/Teknisk säljare på produktområdet Sensor & Maskinsäkerhet arbetar du med hela försäljningsprocessen gentemot våra industrikunder från start till mål. Det innebär i stora drag att du kommer att identifiera och kontakta potentiella och befintliga kunder för att förstå deras utmaningar och behov. Din roll är att erbjuda teknisk rådgivning och skräddarsy lösningar till kunderna baserat på deras specifika krav. Du kommer tillsammans med vårt tekniska team samarbeta för att säkerställa att våra produkter och lösningar möter kundernas förväntningar.

Rollen är väldigt utåtriktad och relationsskapande med våra kunder både fysiskt och digitalt. Tjänsten innebär en del resor med övernattningar från Söderhamn och norrut, vilket kräver att du har körkort och är beredd att resa i tjänsten. Din chef och ditt kontor finns i Umeå, och därför vill vi gärna att du utgår därifrån.

Läs om hur kollegan Pierre beskriver sitt jobb: https://www.oemautomatic.se/inspo/f%C3%B6retagsnytt/halla-dar-pierre-bengtsson

Läs mer om en säljares vardag på OEM Automatic: https://www.oemautomatic.se/inspo/f%C3%B6retagsnytt/darfor-ar-saljarna-viktiga-for-dig


Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du som person är nyfiken på att förstå kundens behov och motiveras av att på kreativa sätt ta fram olika tekniska lösningar. Du arbetar långsiktigt och drivs av att skapa nya relationer med människor. Vi tror att tjänsten kräver ett tekniskt intresse och att du gillar att arbeta självständigt med frihet under ansvar.

I denna roll är din personlighet väldigt viktig, men har du erfarenhet av försäljning med en teknisk bakgrund för att lättare få förståelse för den tekniska delen är det mycket meriterande. Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift och har körkort.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund via tfn: 0733-51 27 11 eller Malin Hörnberg via tfn: 0708-21 53 35. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 8 oktober via www.clockworkpersonal.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som ledande aktör i norra Europa arbetar vi med försäljning av industriautomationskomponenter. Genom marknadsnärvaro, kunskap och service hittar vi de absolut bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna. Vi är länken mellan tillverkare och kund och stolta över att erbjuda högkvalitativa lösningar som gör arbetsplatser säkrare och mer produktiva. Läs gärna mer om oss på https://www.oemautomatic.se Norrland är en het marknad och vi förstärker nu vår säljorganisation med en Account Manager/Teknisk säljare. Vill du arbeta på ett stort och stabilt företag, som har en familjär, ödmjuk och human kultur? Hos oss trivs man då vi har en platt organisation med tydliga mål och ramar. Drivs du av frihet under ansvar, försäljning och har ett tekniskt intresse? Då kan detta vara din nya roll.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare