Finsktalande ekonomiassistent till Siemens!

Finsktalande ekonomiassistent till Siemens!

Nu letar vi efter en finsktalande ekonomiassistent till Siemens!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Registrera betalningar i olika valutor i flera komplexa system
  • Hantera återbetalningar
  • Ansvara för kundreskontra
  • Ansvara för bankkontoavstämning
Placering: Umeå, Sverige

Omfattning: Heltid

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos oss på Clevry men arbeta hos vår kund Siemens. Uppdraget sträcker sig från 2023-04-03- 2023-09-30 med eventuell överrekrytering till kund därefter.

Din profil:

Vi tror att du innehar en ekonomisk gymnasial utbildning, gärna med någon eftergymnasial påbyggnad såsom civilekonom. Vidare har du god erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning sedan tidigare, gärna inom reskontra och redovisning. Har du erfarenhet av att arbeta med utländska valutor är detta meriterande. Du har en god förståelse för affärssystem och det är viktigt att du kan kommunicera flytande på finska, svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du positiv, flexibel, serviceinriktad, initiativtagande, självständig och kommunikativ. Ekonomiuppgifterna kommer att ställa krav på noggrannhet och effektivitet.Vidare har du en god samarbetsförmåga och är en hjälpsam lagspelare. Arbetstempot kan vara högt, så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Siemens med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 6 (0) 70 417 92 81.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90