Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

Elektriker till entreprenad, Caverion - Umeå

Publiceringsdatum
30 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Carl-Johan Bratthall
Email
Telefon
Ansök nu
Umeå växer och vi vill ha dig med på vår resa! Är du en duktig elektriker som är redo för nästa steg i karriären? Sök tjänsten hos oss på Caverion!

Just nu söker vi i Umeå ansvarsfulla och duktiga elektriker till vår service- och projektorganisation. Enheterna har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, VS, säkerhet och kyla. Vi går mot en extremt spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadelektriker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Som elektriker inom vår projektorganisation arbetar du med våra olika projekt runt om Umeå och omnejd. Tjänsten innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. Vi ser det som viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:
 • Planering av eget arbete
 • Utföra tekniska serviceuppdrag och mindre projektinstallationer alt. större projekt.
 • Uppföljning och återrapportering
 • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera olika typer av elinstallationer. Samt utföra tekniska installationer.
 • Installera framtida infrastruktur inom elbilsladdning
 • Jobba på traktamente
Din bakgrund
 • Elteknisk utbildning
 • Giltigt ECY certifikat
 • Ett par års erfarenhet av arbete som elektriker
 • Kunskap om el-dokumentation
 • Förmåga att kunna arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Meriterande med högspännings och svagströmskompetens
 • B-körkort
 • Som person är du ordningsam, social och serviceminded
Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Kort om Caverion - Building Performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carl-Johan Bratthall, tel. 070-230 15 39 mail carl-johan.bratthall@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!
Caverion Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 jan. 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu
http://www.caverion.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Gotland
Organisation & ledning
Företagslogga
Kiruna
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Skellefteå
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Norsjö
Bygg & Hantverk
Företagslogga