Reservdelsmedarbetare till Carstedts Bil (Tillsvidare)

Reservdelsmedarbetare till Carstedts Bil (Tillsvidare)

Vi söker just nu en medarbetare till vårt reservdelsteam på Carstedts Bil i Umeå. Tjänsten är en tillsvidare tjänst och heltid. Med start 2023-04-03 eller enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i nära kontakt med verkstad och reservdelspersonalen och deltar i det dagliga arbetet på reservdelsavdelningen. Du tar hand om beställningar och reklamationer mot internverkstad och externa kunder. Sköter registreringar i det interna systemet. Tar emot och packar upp inkommande reservdelar, däck/hjul och övrigt gods där tunga lyft kan förekomma. Du kommer även hantera stommar, returer och garantiereturer. Samt se till så det är ordning på lagret och kontroll så lagersaldot stämmer.

Arbetstiderna är 7-16 alt 8-17

Om dig

Vi söker dig som har stort intresse och kunskap om fordon och teknik. Tidigare arbetserfarenhet av reservdelshantering inom fordonsbranschen är meriterande. Du skall ha god datavana och administrativ förmåga. Du talar och skriver på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt på hur du passar in i gruppen så du skall ha lätt för att samarbeta och kommunicera med både kollegor och kunder.

Om oss

Carstedts Bil AB är ett familjeägt företag sedan 1955 som är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Ford och Mitsubishi i Örnsköldsvik och Umeå.
Vår ambition är att alltid erbjuda en professionell, personlig och komplett hjälp med bilen och bil ägandet. Därför har vi fullserviceanläggningar med bilförsäljning, verkstäder, tillbehörsförsäljning och skadecenter. Vi runt 100 medarbetare som dagligen strävar efter ambitionen att tillsammans leverera högsta möjliga service till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och att vi alla ska trivas ihop.

Skicka in ditt CV och personliga brev till platsansokan@carstedts.se. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi hanterar endast fullständiga ansökningar.

Kontakt Anders Liljeström, reservdelschef 090-706908
Mer info
Kontaktperson Anders Liljeström, reservdelschef
Telefon 090-706908
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.carstedts.se/
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (50 dagar kvar)