Bilmekaniker / Fordonstekniker till Carstedts Bil

Bilmekaniker / Fordonstekniker till Carstedts Bil

Vi söker just nu Bilmekaniker/Fordonstekniker till Carstedts Bil i Umeå.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av märkena Ford, Mitsubishi och Saab. På Carstedts Bil jobbar vi med personliga mekaniker. Beroende på din kunskap och erfarenhet så finns möjligheten för att bli personlig mekaniker. Vi ser först och främst att en uppstart i ett team som leds av en av våra personliga mekaniker är en bra början med potential till utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker, har du arbetslivsefarenhet som fordonstekniker så är det meriterande. Du talar och skriver på svenska och engelska. Vidare har du B-körkort samt är van att jobba med datorer som ett verktyg. Du är positiv, serviceinriktad och en bra kommunikatör. Du har en mycket god samarbetsförmåga och kan jobba under tidspress. Vi ser det som en självklarhet att du har ett brinnande intresse för fordon och teknik.

Om oss

Carstedts Bil AB är ett familjeägt företag sedan 1955 som är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Ford och Mitsubishi i Örnsköldsvik och Umeå.
Vår ambition är att alltid erbjuda en professionell, personlig och komplett hjälp med bilen och bil ägandet. Därför har vi fullserviceanläggningar med bilförsäljning, verkstäder, tillbehörsförsäljning och skadecenter. Vi runt 100 medarbetare som dagligen strävar efter ambitionen att tillsammans leverera högsta möjliga service till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och att vi alla ska trivas ihop.

Skicka in ditt CV och personliga brev till platsansokan@carstedts.se. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi hanterar endast fullständiga ansökningar.

Kontaktperson
Jörgen Hjerpensköld, Servicemarknadschef
090 70 69 01
Mer info
Kontaktperson Jörgen Hjerpensköld
Telefon 090 70 69 01
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.carstedts.se/
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (51 dagar kvar)