Hoppa till innehåll
Bussgods i Norr AB logotyp

Budbils chaufförer i Umeå

Brinner du för Norrlands och vill bidra till en väl fungerande logistik och snabba transporter? Vill du ha en nyckelposition där du tillsammans med dina kollegor bidrar till markanades bästa logistik? Ansök då nu!

Som Budbils chaufför har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget.
I ditt arbete bidrar du till att leveranser och hämtningar fungerar så bra som möjligt. Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser faller på plats och deadlines hålls. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Eftersom det ingår daglig kundkontakt i rollen är det viktigt att du är social och utåtriktad.

Arbetstiderna på är 5:00- 23:00 måndag till fredag

Tjänsterna är en till två heltidstjänst med varierande arbetstider måndag till fredag och helg i vissa fall.

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har giltigt B-körkort, meriterande med truckkort och ADR1:3. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigaste är inte vad du har gjort innan utan vi ser hellre att vi hittar rätt person som vi vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du som söker är flexibel, driftig, serviceinriktad och ansvarstagande. God datavana och erfarenhet av administrativt arbete krävs då du dagligen jobbar i både data och kassa system.

Vidare har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket då många kontakter sker över telefon och det är viktigt att all dokumentation är korrekt och tydlig, meriterande med fler språk.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.
Mer info
Kontaktperson
Tommy Olsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bussgods är ett rikstäckande transportsystem som transporterar åt både företag och privatpersoner. Till största del sker detta i befintlig busstrafik med bussar som kör efter tidtabell. Detta gör Bussgods till ett av de miljövänligaste transportalternativen, då man kör både passagerare och paket på samma gång.
Bussgods samarbetar också med Finska , Matkahoulto, vilket gör att man kan skicka gods mellan både Sverige och Finland. Bussgods i Norr AB är ägt av Länstrafiken i Västerbotten AB och Länstrafiken i Norrbotten AB vi samverkar med Länstrafiken i många frågor.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare