Hoppa till innehåll

Bilinvest i Umeå söker bilförsäljare

Bilinvest söker bilförsäljare


Företaget

Bilinvest i Umeå AB har varit verksamma i bilbranschen i mer än 70 år. Vi är sedan tidigare auktoriserad återförsäljare för Mitsubishi och
Peugeot person- och transportbilar samt Segway Powersports och Ligier. Utöver dessa fabrikat har vi precis utökat vår verksamhet med Citroën person- och transportbilar. Med anledning av detta söker vi nu ytterligare en bilförsäljare till vårt team.

Tjänsten

Som bilförsäljare hos Bilinvest arbetar
du mot både privatpersoner och företag. Du förväntas jobba uppsökande mot nya samt befintliga kunder, både fysiskt och via telefon. Utöver detta så arbetar du också i bilhallen.

Vi söker dig som är glad, energisk och utåtriktad. Du har god förmåga att samarbeta och lösa problem. Du ska sätta kunden i fokus och värna kundrelationen i alla lägen. Vidare har du förståelse för yrkets natur och den flexibilitet som erfordras för att kunna göra ett bra jobb. Viktigast är dock att du har en god förmåga att förstå kundens behov och brinner för att tillgodose dessa.

Kompetenskrav

Du har tidigare erfarenhet av säljyrket. Självfallet är specifikt bilförsäljning extra meriterande. B-körkort med manuell växellåda är ett krav. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska då kontakt med kund kräver det. Även god läsförståelse på engelska är ett måste då information från fabrikanterna kan kräva det. Du är bekväm med datorer och hanterar olika IT-system utan problem. Detta är av stor vikt då en stor del av arbetstiden spenderas där. Avslutningsvis har du ett brinnande intresse för affärer och för att skapa goda långsiktiga kundrelationer.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med 6 månaders provanställning.

För frågor kring tjänsten kontakta Erik Edberg på mail: erik.edberg@bilinvest.se eller telefon 090-706150.
Bilinvest i Umeå AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Erik Edberg
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Bilinvest i Umeå har varit verksamma i bilbranschen i mer än 70 år. Vi är sedan tidigare auktoriserad återförsäljare för Mitsubishi och Peugeot person- och transportbilar. UTV/ATV/SSV från Segway Powersports och Ligier mopedbilar. Utöver dessa fabrikat har vi precis utökat vår verksamhet med Citroën person- och transportbilar.
http://www.bilinvest.se