Personbilstekniker Mercedes

Personbilstekniker Mercedes

Nu behöver vi förstärka vårt team i vår serviceverkstad, och därför söker vi dig, en engagerad medarbetare som är noggrann och vill jobba som personbilstekniker med Mercedes.

Det här erbjuder Bilia Center Auto

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Vi är i en förändringsresa där vi ska möta framtidens utmaningar med nytänkande i både teknik och organisation. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som tekniker utför du service- och reparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. Beroende på din kunskapsnivå kan även djupare felsökning bli aktuell. Du arbetar självständigt, men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. Du trivs med att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet som tekniker och vi ser att du troligtvis arbetar inom fordonsbranschen idag. Vidare har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Umeå. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Thed Bergsten
Email Mejla Thed Bergsten
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com