Hoppa till innehåll
Bilbolaget logotyp

Transportbilsäljare till Bilbolaget Umeå!

Ansök nu
Är du försäljningsintresserad, drivs av problemlösning och nyfiken på en ny utmaning? Då kan detta vara helt rätt för dig!

På grund av en pensionsavgång söker nu Bilbolaget deras nästa transportbilsäljare. De är just nu inne i en mycket expansiv fas och jobbar aktivt för att kunna möta framtiden och branschens snabba utveckling, och hoppas att du vill vara med på resan. I Bilbolaget får du en arbetsgivare som värderar trygghet, stabilitet och omtanke samtidigt som du är med om en otroligt häftig utvecklingsresa!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Bilbolaget en transportbilsäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bilbolaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bilbolagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En av branschens förmånligaste lönemodeller
  • En ca 6 månader introduktion jämte nuvarande säljare för att ge dig helt rätt förutsättningar att lyckas i rollen
  • Attraktiva förmåner som tjänstebil och andelsägare i den interna vinstandelsstiftelsen "Årsringen" för framtida pension
Arbetsuppgifter
Tjänsten som transportbilsäljare är en väldigt varierad roll som innebär stort frihet under ansvar. Du jobbar främst mot transportbilskunder för att ge de bästa möjliga service och kompetens. I detta innebär det att både ta emot spontanbesökare i bilhallen men också jobba uppsökande och proaktivt med att boka och möta kunderna ute på deras arbetsplatser.

Vidare kommer du att delta i upphandlingar mot större aktörer och kommuner, en uppgift som kräver både produktkunskap och administrativt arbete. Din huvudsakliga uppgift blir att tillsammans med kund skräddarsy långsiktiga, hållbara och genomtänka lösningar.

Vi söker dig som:
För att passa i rollen som transportbilsäljare är dina personliga egenskaper viktigare än tidigare erfarenhet. Har du kompetens mot bilförsäljning sedan tidigare är detta positivt, men inte ett krav. Främst är du problemlösande, nyfiken och anpassningsbar utifrån de önskemål och förväntningar kunden kan komma med. Du drivs även av långsiktiga lösningar och har ett tålamod inför att jobba i längre processer. Vidare tror vi att du trivs med att utveckla långsiktiga relationer, samt motiveras av arbeta resultatinriktat och med stor frihet under ansvar.

START: Januari/enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Umeå

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Steen
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare