Hoppa till innehåll
Bergners Bil AB logotyp

Vikariat med möjlighet till förlängning: Servicerådgivare till Bergners bil, Bilgruppen iNorr Umeå

Bilgruppen i Norr fortsätter att växa och vi förstärker därför teamet med en serviceinriktad och positiv servicerådgivare!

Vill du utvecklas och vara med på en tillväxtresa för att möta den elektrifierade framtiden?

Bilgruppen i Norr finns idag representerad i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden. I Umeå är vi även auktoriserad återförsäljare och verkstad för Subaru.

Om rollen

Som servicerådgivare hos oss möter du varje dag många människor. Tempot är högt och din främsta arbetsuppgift är att serva våra verkstadskunder. I det arbetet ingår bokning och planering av det dagliga arbetet på verkstaden. Kundkontakten sker i huvudsak över disk, via telefon och via mail. Du är den person kunden möter när de lämnar sin bil för service och reparationen av sin bil. Du jobbar nära våra säljare och fungerar som den interna länken mellan försäljning och verkstad. Rollen är ombytlig och ingen dag är den andra lik. Som servicerådgivare har du har du en av företagets viktigaste roller eftersom du möter flest kunder varje dag. Vi strävar efter högsta möjliga kundnöjdhet och rollen innebär att prestigelöst ta sig an de arbetsuppgifter som uppkommer. I arbetsuppgifterna ingår även att till viss del hantera tillbehör- och reservdelsfrågor. Vi arbetar i första hand med bilmärkena Kia och Subaru.

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs i ett högt tempo. Du har vana av att arbeta administrativt och strukturerat. Vi ser att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet och tidigare arbete inom service är mycket meriterande. Viktigt är att du trivs i kundmötet och att du har lätt för att ta egna initiativ. För att lyckas i denna roll bör du vara noggrann och ha god datorvana. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ett intresse för bilar är positivt men viktigast är att du är intresserad av människor och av att lära dig våra produkter. Ett krav för denna roll är B-körkort för manuell växellåda.

Vi erbjuder

Koncernen Bilgruppen i Norr bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och Örnsköldsvik. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter.

Viktigast för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar.

Läs mer om oss på vår hemsida www.bgnorr.se

Anställningen är ett föräldravikariat på 10 månader (2023-11-18 - 2024-09-01), heltid med möjlighet till förlängning. Lön efter överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Ansökan sker via
mail till rekryteringsansvarig.

För frågor
angående vår rekryteringsprocess vänligen kontakta rekryteringsansvarig:
Alexandra Sjöström
090-702396
alexandra.sjostrom@bergnersbil.se

För frågor
angående rollen vänligen kontakta rekryterande chef:
Roger Larsson
090-702385
roger.larsson@bergnersbil.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (18 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare