Hoppa till innehåll
Bergners Bil AB logotyp

Vi söker Umeås bästa bilförsäljare!

Ansök nu
Succén fortsätter för Bergners Bil därför behöver vi förstärka vårt team med en vass och driven bilförsäljare som gillar utmaningar. Vill du utvecklas för att möta den elektrifierade framtiden och arbeta med Sveriges tredje största varumärke? Kia är ledande inom elektrifiering med elbilar, plug-in och hybridbilar och satsar på 100% laddbart år 2024.

Om rollen:

Som säljare hos Bergners bil arbetar du med bilaffärer på hög nivå genom försäljning av nya och begagnade bilar - du tar ansvar från första kontakt till avslutad affär.
Du är intresserad och kunnig och kan därför guida din kund genom våra produkter, på provkörningar och i information om tillbehör. Du kan dessutom på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt presenterar olika finansieringslösningar till våra kunder.

Som säljare hos oss är du expert på att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Vårt gemensamma och huvudsakliga mål är att med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till vår försäljningschefen som arbetar på plats på anläggningen.

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service, det är meritande om du har erfarenhet av försäljning av personbilar.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att kan arbeta självständigt, men samarbetsförmåga är också en förutsättning för denna roll. Vi söker dig som är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar med personligt engagemang och kunden i centrum.

Krav för rollen är att du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder:

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en bra arbetsgrupp som präglas av teamwork och trevliga kollegor. Vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ständigt ska utvecklas på individnivå men även som grupp. Inom Bilgruppen i norr ser vi att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och förutsättning för framgång. Vi erbjuder kompetensutveckling i form av utbildning hos våra leverantörer samt friskvårdsbidrag till alla medarbetare.
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår.

Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss? Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag den 10 juni. Skicka därför din ansökan redan idag till alexandra.sjostrom@bergnersbil.se
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bergners Bil startades 1984 och är idag auktoriserad återförsäljare för Kia och Subaru, i en fullserviceanläggning som omfattar 3 000 kvm. Bergners Bil är en del av koncernen Bilgruppen i Norr som bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i fyra städer. Bergners Bil i Umeå, Sundströms Bil i Kramfors, Bilhallen i Sundsvall och Kave Bil i Örnsköldsvik!
Koncernen omsätter drygt 850 miljoner och har 67 personer anställda. Utöver nybilsförsäljning erbjuds även en brett utbud av begagnade bilar. Våra fullserviceanläggningar utför rutbyten, erbjuder däckhotell samt är specialister på våra laddbara bilar.

Liknande jobb