Hoppa till innehåll
Bergners Bil AB logotyp

Fordonstekniker Bilgruppen i Norr, Bergners Bil Umeå

Fordonstekniker

Bilgruppen i Norr växer och vi förstärker därför teamet med en tekniskt intresserad och noggrann fordonstekniker!

Bilgruppen i Norr finns idag representerad i Umeå, Kramfors, Örnsköldsvik och Sundsvall. På orterna bedriver vi bilförsäljning, eftermarknad och auktoriserad bilservice med Kia som den röda tråden. Är bilar din stora passion? Strävar du efter kvalitet och noggrannhet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och ambitiös? I så fall vet vi att du kommer att trivas hos oss!

Om rollen:

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia och Subaru och en av Umeås största personbilsverkstäder. Vi strävar efter att alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Vi jobbar i ljusa och nyrenoverade lokaler med och med den senaste utrustningen. Som fordonstekniker hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning och förebyggande underhåll på personbilar. Diagnostisering av bilarnas status sker i huvudsak med hjälp av data från bilens elektroniska system.

Om dig:

Vi söker dig som har dokumenterad arbetslivserfarenhet som fordonstekniker. Ett krav för denna tjänst är att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga och muntliga instruktioner på såväl svenska som på engelska. För att trivas i rollen så bör du känna dig bekväm med självständigt arbete som fordonstekniker. En stor del av det dagliga arbetet sker med dator därför är vana av att arbeta med datorer och olika tekniska system meriterande.

För att trivas i rollen bör du ha stort tekniskt intresse och ha en positiv inställning till ditt jobb. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du förstår vikten av att vara socialt utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Vi ser att du kan ta egna initiativ och prioritera mellan olika arbetsuppgifter även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder:

Koncernen Bilgruppen i Norr bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och Örnsköldsvik. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter.

Viktigast för oss är att våra medarbetare har en god hälsa och att de trivs på arbetet. Vi har företagshälsovård och erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt för att skapa en lagkänsla och samarbetar dagligen mellan våra olika anläggningar.

Läs mer om oss på vår hemsida www.bgnorr.se

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning. Lön efter överenskommelse.

Ansökan:

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 31 augusti.

För frågor angående rollen vänligen kontakta rekryterande chef

Roger Larsson
090-702386
roger.larsson@bergnersbil.se

För frågor angående vår rekryteringsprocess vänligen kontakta rekryteringsansvarig
Alexandra Sjöström
090-702396
alexandra.sjostrom@bergnersbil.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare