Butikssäljare extra/sommar Beijer Umeå

Butikssäljare extra/sommar Beijer Umeå

Är du på jakt efter ett extra jobb under helgerna och vill jobba under sommaren?
Butiksteamet i Umeå söker nu en serviceinriktad butikssäljare till en extra tjänst i butiken. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som butikssäljare blir du en del av ett härligt butiksteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kassaarbete och andra administrativa uppgifter
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order mot konsument- och företagskunder
  • Ansvara och arbeta med varuplock samt upphängning av varor

Vem söker vi?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Krav för tjänsten är:

- Erfarenhet av butiksarbete är ett plus

- Erfarenhet från att sälja byggmaterial/ kunskap inom byggmaterial anses meriterande.

  • du ska ha ett öga för ordning & reda

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till butikschefen och blir en del av ett härligt, passionerat butiksteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är en tidsbegränsad tjänst på deltid under lördagar och sommarjobb från v 25-35, placeringsort Umeå.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.