Hoppa till innehåll
Asbest-Ident Umeå AB logotyp

Laboratorieassistent på deltid sökes till Asbest-Ident i Umeå

Asbest-Ident utför analyser av asbestförekomst i byggnadsmaterial och våra kunder återfinns i huvudsak inom bygg- och fastighetsbranschen. Nu söker vi en laboratorieassistent på deltid som kan stärka upp vårt team.

I ditt arbete kommer du att ta emot kunder, administrera och analysera prover via okulär mikroskopisk bedömning i labbet, fakturera samt utföra enklare diversearbete under ledning av Eva, vår labboratorieansvarige för Asbest-Ident. Arbetet kan även innebära tjänstgöring av mindre omfattning vid vårt labb i Örebro.

För att trivas ihop
Vi söker dig, förmodligen en senior (60+) lagspelare som inte är redo att släppa arbetslivet än alternativt att du är mitt i livet men vill dryga ut ett möjligen fysiskt krävande arbetsinnehåll med i huvudsak administrativa och mentalt stimulerande uppgifter.

Vi ser gärna att du är noggrann, serviceinriktad, flexibel, har god blick för detaljer, kan uttrycka dig väl i tal och skrift (svenska) samt har goda datakunskaper. Vi tror också att du gillar att lära dig nya färdigheter och vill möta både kollegor och kunder i en kreativ och samarbetsinriktad anda. Erfarenhet från labbmiljö eller byggbranschen är meriterande men inget krav. B-körkort är ett plus.

Vi erbjuder dig
Hos oss möter du en lugn arbetsplats med ett positivt arbetsklimat. Vi erbjuder dig ett varierat arbetsinnehåll i ett företag med framåtanda.

Övrigt
Tjänsten är på deltid 20-50% utifrån överenskommelse. Tillträde från och med senhösten/vintern -23, då du påbörjar internutbildning med bland annat analysarbete under handledning. Urval sker löpande.

Varmt välkommen att skicka din ansökan eller kontakta oss med frågor om tjänsten.
Mer info
Kontaktperson
Pernilla Forsberg Tiger
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 nov. 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Asbest-Ident Umeå AB har funnits sedan 2013 och har sitt huvudkontor och labb i Umeå där vi servar kunder i Norrland men även övriga Sverige. De senaste åren har stora satsningar gjorts för att utveckla tjänsteutbudet samt bredda upptagningsområdet, bland annat med etableringen av ett nytt labbkontor i Örebro.

Läs mer om Asbest-Ident på https://asbest-ident.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare