Laborant & kundmottagning

Laborant & kundmottagning

Asbest-Ident söker kundfokuserad laborant till vårt labbkontor i Umeå!

Asbest-Ident utför analyser av asbestförekomst i provmaterial och våra kunder återfinns i huvudsak inom bygg- och fastighetsbranschen. I ditt arbete kommer du att administrera och analysera prover via okulär mikroskopisk bedömning i labbet, ansvara för kundmottagningen, fakturering och enklare administration. I arbetet ingår även att bidra i utvecklingen av våra tjänster samt i det löpande förbättringsarbetet på företaget. I tjänsten som laborant kan det förekomma kortare arbetsresor till vårt nyöppnade labb i Örebro.

För att lyckas
Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad, som kan uttrycka dig väl i tal och skrift (svenska) samt har goda datakunskaper. Vi ser gärna att du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du trivs i grupp. Vi tror också att du är utvecklingsinriktad och vill lösa problem i en kreativ och samarbetsinriktad anda. Erfarenhet från labbmiljö eller byggbranschen är meriterande men inget krav. B-körkort är ett plus.

Vi erbjuder dig
Hos oss möter du en arbetsplats med positivt arbetsklimat. Vi erbjuder dig ett varierat arbetsinnehåll och utvecklingsmöjligheter i ett företag med framåtanda.

Tilltalas du även av företagets ledstjärnor som vägleder oss internt och externt; gott värdskap, kreativa problemlösare och bäst i klassen? Ja, då kan vi nog passa för varandra.

Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Forsberg Tiger
Telefon 070-3046050
Email Mejla Pernilla Forsberg Tiger
Område Umeå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://asbest-ident.se
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Asbest-Ident Umeå AB har funnits sedan 2013 och har sitt huvudkontor och labb i Umeå där vi servar kunder i Norrland men även övriga Sverige. De senaste två åren har stora satsningar gjorts för att utveckla tjänsteutbudet samt bredda upptagningsområdet, bland annat med etableringen av ett nytt labbkontor i Örebro.