Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du en person som gillar att arbeta med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete? Vill du utvecklas i karriären och arbeta i en modern produktion på ett företag i starkt expansivt skedde? Då är tjänsten som svetsare på JIT Mech i Robertsfors något för dig.

Om Tjänsten
Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom MIG/MAG-svetsning och ritläsning. Har du även relevant utbildning är det meriterande.

Som person är du engagerad, flexibel och du har lätt för att lära dig nya uppgifter. Du bör vara stresstålig, noggrann och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har B-körkort och gärna tillgång till egen bil. Arbetstiderna är antingen dagtid eller skift.

Om JIT Mech
JIT Mech är specialister inom tillverkning av krävande komponenter med höga krav. De arbetar i korta till medellånga serier. Företaget framställer produkter till de största och mest krävande svenska industriföretagen med fokus på hög kvalitet och en hög leveranssäkerhet. Eftersom en stor del av vår kundbas finns inom förnybar energi och försvarsutrustning så är vi inne i en kraftig tillväxtfas som förväntas fortsätta.

JIT Mech är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14000 och ISO 3834-2.

Företaget omsätter idag ca 130 mkr fördelat på 2st enheter placerade i Robertsfors och Örnsköldsvik. I dagsläget är vi ca 65 anställda där majoriteten jobbar inom produktionen.

Vill du veta mer om JIT Mech besök gärna hemsidan www.jitmech.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Tjänsten är en rekrytering där du kommer att bli erbjuden en tjänst direkt för JIT Mech.

Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta Oskar Gardeström på oskar.gardestrom@adecco.se

Välkommen att söka!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare