Resande säljare till Lundgrens Hyvleri!

Resande säljare till Lundgrens Hyvleri!

Är du en relationsskapande person som drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål och har goda kunskaper om trä? Vill du vara en del av ett växande företag och där du har möjlighet att utvecklas och har stort ansvar för upplägget av dina egna arbetsdagar? Då kan denna tjänst vara något för dig!


Om tjänsten

Som resande säljare hos Lundgrens Hyvleri AB kommer du aktivt arbeta med att skapa långsiktiga relationer med företagets kunder. Genom ett inspirerande säljarbete marknadsför du företagets produkter med hög energi och stort engagemang. Resor är en stor del av jobbet och du arbetar främst i norra delen av Sverige men även andra resor förekommer. Utöver att vårda befintlig kundstock, är det viktigt att skapa nya goda kundrelationer.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

* Införsäljning av företagets produkter
* Hjälpa kunder med utställning av företagets produkter
* Utbilda kunder i företagets produkter
* Löpande uppföljning och återkoppling till kund
* Deltagande på mässor och kundaktiviteter

Tjänsten som säljare är en direktrekrytering till Lundgrens Hyvleri med start enligt överenskommelse. Här blir du en del av ett härligt team i ett växande företag där kvalité, förtroende och ansvar står i fokus. Genom yrkesstolthet och hög energi kommer ni tillsammans ta företaget vidare.

Om Lundgrens Hyvleri AB

Lundgrens Hyvleri är ett företag söder om Umeå som inriktar sig på hyvlade fabriksmålade träpaneler. Vi har blivit en del av Hasås i Norge som också ägs av AT-Skog i Sydnorge. Båda företagen har en lång historia, och människorna där är fulla av liv-precis som vi. Tack vare fokus på bästa kvalité och värderingar växer företaget och efterfrågan på panelerna ökar. Produkterna erbjuds nu i hela Norge och Sverige, och Lundgrens Hyvleri söker därför en resande säljare som vill vara en del av tillväxtresan. Här är det viktigt att alla trivs, känner personligt ansvar och är måna om företagets framgång och goda rykte.

För mer info om Lundgrens Hyvleri och Hasås kan du läsa mer på hemsidorna:

https://lundgrenshyvleriab.se/ och https://hasas.no/


Om dig

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll. Alternativt kommer du från en säljande roll inom byggbranschen eller byggvaruhandeln men önskar nu byta karriär och vidareutvecklas.

Genom en god kommunikativ förmåga har du lätt för att skapa relationer med hög tillit och förtroende. Här möter du såväl befintliga som nya kunder med hög service, affärsmässighet och tydligt lösningsfokus. Som person är du självgående och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och resultat.

Viktigt för tjänsten är:
* Erfarenhet av försäljning
* Goda datakunskaper
* Svenska och engelska, tal och skrift
* B-körkort

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar Lundgrens Hyvleri med Adecco. Har du frågor kring tjänsten? Kontakta rekryteringskonsult Olof Lundberg på 073-684 77 81 eller olof.lundberg@adecco.se

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se

Adecco använder tester som en del av rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag är 6/4, men vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!