Hoppa till innehåll

Vi söker däckmontörer!
Är du en noggrann person som gillar att arbeta i ett högt tempo och har ett intresse för verkstadsarbete, teknik, montering eller industri? Då tror vi att denna tjänst är något för dig! Detta är en god chans för dig som på sikt är intresserad av att arbeta inom industrin, för när uppdraget tar slut har vi ofta andra spännande möjligheter att erbjuda.

Vad innebär jobbet?
Våren närmar sig och vi söker nu duktiga däckmontörer till vår kund i Umeå. Som däckmontör kommer du främst att arbeta med att skifta däck från vinter- till sommardäck, även tvätt och lagerhantering kan förekomma. Tillsammans med din arbetsgrupp strävar du efter att arbeta effektivt och noggrant för att säkerställa nöjda kunder.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du är en serviceinriktad och ansvarstagande person som gillar att arbeta fysiskt. Du är noggrann och trivs med att arbeta både självständigt och i lag. Som person är du lättlärd, flexibel och stresstålig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete, industri eller liknande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd av Adecco och uthyrd hos en (eller flera) av våra kunder. Du blir anställd som ambulerande konsult. Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Frida Olsson på frida.olsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare