Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Vill du bidra till Norrbotniabanan? Projektingenjör sökes!

Ansök nu

Nu har du med en högskole- eller civilingenjörsexamen en unik möjlighet att bidra till ett av Trafikverkets största infrastrukturprojekt Norrbotniabanan! Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som vill arbeta med riskhantering, koordinering och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som riskspecialist. Är du vår nästa projektingenjör inom riskhantering? Läs mer och sök tjänsten redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!Arbetsuppgifter

Riskhantering är ett verktyg för Trafikverket att i förväg analysera vad som kan påverka mål och leveranser samt vidta förebyggande åtgärder. Syftet är att ta fram beslutsunderlag för prioritering av aktiviteter och ansvarsfördelning. En del är även att kunna kommunicera en tydlig riskbild, både internt och externt.

Som projektingenjör med inriktning mot riskhantering inom Norrbotniabanans Stab arbetar du tillsammans med riskspecialisten med att operativt hålla samman programmets riskhantering. I din roll ingår att stötta i det dagliga riskarbetet, implementering av överenskomna arbetssätt samt att administrera och stötta i riskverktyget Exonaut.

I arbetet ingår även att:

 • Följa upp riskhanteringen vad gäller identifiering, formulering, analys, behandling samt eskalering.
 • Att delta i uppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö.
 • Att medverka vid granskning av leverantörernas riskhantering.


Kvalifikationer
 • Har minst en högskoleutbildning om 180 hp med inriktning inom risk, kvalitet, säkerhet, miljö alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som relevant för uppdraget.
 • Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
 • Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
 • Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.
 • Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av riskhantering, kvalitetsledning, projektledning eller erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

Som person är du:

 • Ansvarstagande
 • Strukturerad
 • En lagspelare

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare