Utvecklare till Tietoevry i Umeå!

Utvecklare till Tietoevry i Umeå!

Vill du arbeta på ett företag som är ledande inom telekom-branschen? Är du en social person som trivs att arbeta i projektform och med de nyaste teknikerna så är detta tjänsten för dig! Här får du möjlighet att utveckla 5G inom Enhanced Mobile Broadband, Ultra Reliable Low Latency Communications och Massive Machine Type Communications samt arbeta med framtidens 6G telecomsystem. Ta chansen och sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare på Tietoevry kommer du utveckla högteknologiska lösningar inom 4G och 5G tillsammans med Tietoevry:s kunder och dina kollegor i teamet. Du kommer att ingå ett agilt team där ni arbetar tillsammans med systemering, design och test. Det kommer passa dig som motiveras av att arbeta metodiskt för att lösa problem.

Arbetet sker främst i C/C++ med inriktning mot realtidstillämpningar med protokollbaserad kommunikation i inbyggda system och kan till vissa delar betecknas som hårdvarunära. Även Java, Golang, Perl och Python är centrala i arbetet.
Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
  • Har en examen från utbildning med inriktning datavetenskap eller från en likvärdig utbildning
  • Har ett stort intresse för programmering och en vilja att hålla dig ajour med ny programmeringsteknik.
  • Tietoevry arbetar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.
Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling är givetvis mycket meriterande, men inte avgörande

Det är meriterande om du har erfarenhet inom:
  • C/C++ eller Java
  • Att arbeta agilt
  • Linux
  • Arbetat med test
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person tar egna initiativ och är kreativ. Du har en förmåga att se helheten i ditt arbete och tar ett ansvar för såväl dina egna uppgifter som för teamets. Du trivs i en miljö där grupparbete är fokus, men kan även självständigt hantera arbetsuppgifter. Du har en mycket god förmåga att leverera mot uppsatta mål och deadlines och är bra på att kommunicera såväl muntligt som skriftligt.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Jobbkrav
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se