Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Utveckla marknadens bästa simulatorplattform hos Oryx!

Ansök nu

Vill du vara med och bygga marknadens bästa simulatorplattform? Är du en engagerad utvecklare som vill se hur ditt arbete går från kod till att fungera i färdig produkt? Ta chansen att arbeta med innovativa produkter som utvecklare hos framgångsrika Oryx! Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande men du kommer få vara med från start till färdig produkt. Det dagliga arbetet innebär ofta kundkontakt och nära samarbete med representanter från kundernas organisationer, både inom teknik och säljsidan. Du kommer främst arbeta i C++ och Oryx egna system; Oryx Framework. Programvaran ställer höga krav på realtidsprestanda samt hög realism, vilket öppnar upp för både hårdvarunära programmeringsarbete och känsla för grafik och presentation.

Då kundbasen är spridd över hela världen kan resor förekomma i arbetet.Kvalifikationer
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom teknisk datavetenskap, dataingenjör eller teknisk fysik.
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat, detta då språken används dagligen i arbetet.
  • Har stort intresse för programmering.

Det är meriterande om du har kunskaper inom C++, Linux och Windows samt om du behärskar andra språk i tal och skrift. Erfarenhet inom Unreal eller Unity är också meritrande för rollen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Som person är du
  • Kommunikativ
  • Villig att utvecklas
  • Självgående
  • Problemlösande
Övrig information:
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går löpande igenom urvalet och annonsen kan stängas ner då urvals- och intervjufasen tar vid. Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare