Testingenjörer till Sanmina Örnsköldsvik!

Testingenjörer till Sanmina Örnsköldsvik!

Är du sugen på en ny utmaning? Är du examinerad ingenjör och vill ha möjligheten med att arbeta med produkter som är helt nya på marknaden? Missa då inte chansen att bli en del av Sanmina i rollen som testingenjör. Ansöka redan idag då urval sker löpande!
Arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör kommer du arbeta med utvecklingen av produktionstester för våra kunders produkter. Sanmina tar fram olika typer av produktionstester beroende på vad som ska testas, vilket innebär testutveckling av kretskort, delmontage och slutmontage. Tillsammans med ditt testteam kommer du att arbeta med allt ifrån startup till stora koncerner över hela världen.
Kvalifikationer
  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektronik, mekanik eller liknande utbildning.
  • Behärskar svenska och engelska, detta då båda språken förekommer internt och externt.

Har du erfarenhet av Labview är det meriterande, men det viktigaste är att du har kunskap inom programmering och har rätt inställning att lära.

Som person är du:
  • Strukturerad
  • Analytisk
  • Kvalitetsmedveten
  • Serviceinriktad
  • Självgående
Övrig information:
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Själevad, Örnsköldsvik

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går löpande igenom urvalet och annonsen kan stängas ner då urvals- och intervjufasen tar vid.

Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se