Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Testare till iSEC i Umeå!

Är du en erfaren testare med ett öga för detaljer och som vill göra det lilla extra? Kanske har du till och med ett intresse för finans och fonder? Då kan det här vara någonting för dig! Vi hjälper nu iSEC att hitta deras nästa testare till deras familjära team i Umeå. Sök redan idag, urval sker löpande!Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team bestående av 8 personer, där det finns möjlighet att kombinera kontorsjobb med hemarbete. I rollen som testare kommer du att arbeta i iSECs egenutvecklade och affärskritiska system som hanterar deras kunders kapitalförvaltning. Som testare kommer dina primära arbetsuppgifter vara att utforma testprocessen och aktivt följa med i dess utvecklingsprocess. Utöver detta kommer du även ansvara för testmiljöer samt kontinuerliga funktionstester av systemet i form av både reggresionstester och implementation av testverktyg eller andra metoder.

På kontoret går laget före jaget och kompetensöverföring mellan er kollegor är en viktig del av arbetet!Kvalifikationer
 • Har en examen från högskola/universitet inom exempelvis datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande
 • Har flerårig erfarenhet av att arbeta som mjukvarutestare
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett agilt team
 • Du har ett stort intresse för system

Det är meriterande om du har erfarenhet av finansbranschen.

Vi söker dig som är
 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare