Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Tågreparatör till Euromaint!

Ansök nu

Vi söker nu tre personer som letar efter ett fysiskt och viktigt arbete. I rollen som reparatör kommer du att ingå i en tight grupp som tillsammans hjälps åt att arbeta med underhåll av tåg. Arbetet är samhällsviktigt där du arbetar för att tågen ska fortsätta rulla. Uppdraget är på heltid och vi ser långsiktigt på tjänsten för rätt person. Vi går igenom ansökningarna löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag för att öka dina chanser.Arbetsuppgifter
  • Som Reparatör kommer du arbeta med att utföra besiktningar och reparera tåg. Du arbetar i skift tillsammans med 2-3 kollegor och säkerställer att inkommande tåg är i bra skick.


Kvalifikationer
  • Har körkort B
  • Har god kännedom av olika handverktyg
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska då kommunikationen internt och i säkerhetsföreskrifter sker på svenska
  • Vill arbeta fysiskt och i skift
  • Trivs med att ta instruktioner och har en hög arbetsmoral gällande utförandet av arbetet men även att komma i tid

Det är meriterande om du har
Vidare ser vi det som meriterande om du tidigare har arbetat i verkstad eller liknande erfarenhet, kanske har du intresse av att meka på fritiden?

För denna tjänst kommer det att krävas drogtest och läkarundersökning för att få arbeta.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare