Hoppa till innehåll

Student sökes till extrajobb som mötesbokare i Umeå!

Vill du kombinera dina studier med ett flexibelt extrajobb där du samlar på dig praktisk erfarenhet inom B2B försäljning av digitala tjänster? Då är detta jobbet för dig! Urval sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Björnmamman är en webbyrå som skapar och erbjuder digitala lösningar till företag runt om i Sverige. Företagets tjänster omfattar allt från design, webbutveckling, E-handelsutveckling och digital marknadsföring.

I rollen som mötesbokare hos Björnmamman kommer du att spela en central roll i att etablera relationer med potentiella kunder och fortsätta driva företagets tillväxtresa. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att kontakta företag och organisationer, presentera Björnmammans tjänster på ett övertygande sätt och boka möten till företaget säljrepresentanter.

Du erbjuds

 • Flexibla arbetstider som kan anpassas efter dina studier.
 • Möjlighet att utvecklas inom försäljning, kundrelationer och marknadsföring.
 • Att bli en del av en familjär organisation med fokus på tillväxt i en spännande bransch


Kvalifikationer
 • Är student på en eftergymnasial utbildning
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska, då språket används i tjänsten
 • Inte är rädd för att ta kontakt med nya människor via telefon

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av jobb inom försäljning
 • Ett intresse för digitala tjänster

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Nätverkande
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Skellefteå
Försäljning
Företagslogga
Skellefteå
Försäljning
Företagslogga
Umeå
Försäljning
Företagslogga